Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film zlozeny z troch poviedok, ktore nemaju prakticky vôbec ziadnu spojitost. Je tu evidentna inspiracia Tarantinovkami a filmami Guya Ritchieho, ale Pawn Shop Chronicles postrada dejovu prepracovanost a hlavne zabavnost svojich predobrazov. Par zaujimavyh sialenych napadov sa tu objavi, ale film ako celok nie je prilis vtipny. Predosly Kramerov pokus o tento typ filmu - Running Scared dopadol ovela lepsie. 4/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Tarantina, trocha Ritchieho a hodně Kramera. Ten si částečně vzpomněl na Zběsilý útěk a namíchal brutální černou komedii s notnou dávkou akce a solidní porcí krve. Jednotlivý linie, jejichž nitky se sbíhaly v zastavárně Vincka D´Onofria a Chia McBridea, se mi líbily bez výjimky a to nejen díky tomu, že při jejich tvorbě někdo přemejšlel, ale taky kvůli hercům Ti byli parádní. Fraser jako falešnej Elvis? Proč ne? Walker s Rankinem coby dvojice nacistickejch smažek neměli chybu. A co Dillon prováděl s Woodem? Na závěr jsem si zakrákoral Amazing Grace a teď si můžu jít lehnout s přiblblym úsměvem, kterej mívam po lehce nadprůměrnym sexu. 95% ()

movieband 

všechny recenze uživatele

To byla zas jednou nárazovka. A fakt, že vcelku povedená. Možná bych přidal víc humoru nebo to celé minimálně udržel na úrovni povídky se zlodějíčkovskými feťáky a šel bych na plný počet. S takovou je to lehce nadprůměrná sbírka povídek, které kraluje Vincent D'Onofrio, jeho zastavárna a povídka o třech feťácích. Upřímně mě pobavil Paul Walker ve své roli. To sem se dusil celou dobu, co byl spolu s ostatními na scéně a snažili se vyhandlovat trochu toho fetu. Elijah Wood mě svou rolí nijak nepřekvapil Už sem si u něho nějak zvykl, že po Frodovi se objevuje v rolích nějakých úchylů nebo vrahů. Thomas Jane svou roličkou pobavil a Brendan Fraser mě svým Elvisem přiváděl k šílenství. Každopádně se tomu ten nápad a propojenost jednotlivých příběhů upřít nedá. 75% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hic sunt leones, chytrolíni. Nedělám si iluze, že film o zfetovaných vidlácích není to pravé ořechové na jemnocitné nitro průměrného ČSFD kritika, přesto všechno je krajně podezřelé, že červený film je v modrých číslech. To už dopředu můžeme vědět, že to bude něco EXTRA. Že to bude nekomerční rozmrdávačka, s takovou dávkou ironie, že Iron man si může akorát na dvorku hrát se svářečkou a přemejšlet o bakelitu. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)

Reklama

Reklama