Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Vystříhat dobrých čtyřicet nezáživných minut (ta stopáž je neskutečně přepálená) a zbytečně natažených scén a mohla z toho být povedená dramedie ne tak klasického hollywoodského střihu. Sprosté vtípky navíc už nikoho po vlně "apatowovek" nevytrhnou z letargie, tak zbývá jen ohraný romantický příběh, který dokáže tak akorát zpříjemnit ústřední herecké duo. V rámci Stollerovy filmografie jsou "Pětileté zásnuby" až hluboko za Kopačkami a odvázaným Dostaň ho tam. Rádoby hlubokomyslné metafory s koblihami raději nevnímat. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Režisér dle mého nadprůměrných Kopaček se vrací po dle mého podprůměrném kousku Dostaň ho tam se ZBYTEČNĚ průměrnými Zásnuby na dobu neurčitou. Je to velká škoda, protože ambice tu byly nemalé a dvojice věčně zasnoubených Segel-Blunt působí nesmírně svěže, navíc se opět zuby nehty držíme Apatowových schémat v čele s neučesaným slovníkem. Když hodíme za hlavu všechny ty přiblblé americké hodnoty, nejvíc zas a znovu mrzí délka. Snímek má téměř 130 minut. A i amatérský filmař by hned ukázal na několik pasáží, které se mohly klidně vynechat. Nejsou vtipné, nejsou pro děj podstatné, doplácejí prostě jen na to, že tvůrci zřejmě neznají slova „bonusová výbava disku“. Je fajn, že sebou někdo občas legračně sekne, ale největší síla scénáře dua Segel-Stoller tkví v dialozích. Jejich pointy nejsou prvoplánové, situace jsou spontánní, netriviální, škoda jen, že si tvůrci neodpustili lehce přízemní humor (předlouhý běh za profesorským soupeřem v lásce, sexuálně laděná muchlovačka s jídlem), který navíc děj nikam neposouvá (stejně jako třeba stále se vracející seznámení králíčka s princeznou Dianou, až zbytečně velký prostor věnovaný hrdinčině studiu). Osvěžením je naopak prohození tradičních rolí přizpůsobivšího muže a emancipované ženy. Režisér Nicholas Stoller snímek napěchoval celou řadou citací a narážek na okolní dění, se svým producentem Apatowem se neobává pustit do jakékoliv látky. Směs hrubozrnné a romantické komedie je namíchaná přesně podle toho, co praví název. Nic víc nehledejme. Já nic ani nevyžadoval, jen té nadýchané vaty kolem je tentokrát až moc. Slušné tři hvězdy.. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající romantická komedie! Nečekala bych, že takhle dlouhý snímek mě bude bavit po celou dobu a nebude vůbec nudný, ale musím uznat, že konec byl opravdu spontánní. Emily Blunt jako vždy excelovala a zářila a Jason Segel jak by smet. Výborní byli také ostatní herci a celé prostředí ve kterém se film odehrával. Celé je to vytvořené originálně a neokoukaně, což si myslím, že je celkem obtížné. Krásně to ubíhá a není to předvídatelné a je to dokonce i ze života. Možná je to spíše na 4 hvězdy, ale mě to opravdu nadchlo a řekla bych, že je to zde hodně podhodnocené. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama