Reklama

Reklama

Neobyčejný život Timothyho Greena

  • USA The Odd Life of Timothy Green (více)
Trailer 2

Když Cindy a Jim Greenovi zjistí, že nemohou mít děti, zhroutí se jim celý svět. Pokoušejí se dál vést normální život, Cindy pracuje v místním muzeu tužek, Jim se vrací ke svému zaměstnání v továrně. Manželé se ale odmítají vzdát naděje a věří, že se jednoho dne vytouženého dítěte dočkají. Sepíšou vlastnosti a povahové rysy svého budoucího dítěte na papír, ten pak vloží do truhličky a zakopou ji na zahrádce. Jedné noci je probudí bouře, a u jejich dveří se objeví chlapec celý špinavý od hlíny. Jmenuje se Timothy, je slušně vychovaný a chová se přátelsky. Cindy je zaskočená, stejné jméno by vybrala i pro svého syna. Jim a Cindy se domnívají, že Timothy utekl z domova, pak ale objeví na záhoně velkou jámu a zjistí, že má Timothy nohy porostlé listy. (TV Nova)

(více)

Videa (39)

Trailer 2

Recenze (278)

Cafú 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předešlý Hedgesův film "Život podle Dana" i tento se vyznačuje laskavou atmosférou, neobvykle hezkými mezilidskými vztahy atd. Možná až moc, i poselství nebo ponaučení filmu mi přehlušil ten celkový příjemný feeling filmu. A ikdyž chování postav moc realitě neodpovídá a film hodně zjenodušuje, vůbec mi to nevadilo. Podobnou shovívavost totiž například zapojuji při sledování prvorepublikových filmů s Burianem nebo Oldřichem Novým. Ještě na závěr připomenu skvělou hereckou dvojici a fantasticky čestně-upřímného Timothyho. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel takú peknú a najmä dojemnú rozprávku. Milo ma to prekvapilo a hlavne pútavý scenár a stupňujúci sa dej. Celý zážitok zvyšuje ešte roztomilá atmosféra jesene a celkovo ústredný symbol listov. Jediným nedostatkom asi len pár infantilných scénok Timothyho rodičov, ale stáva sa. Aj tak za celkový dojem 5 hviezdičiek! ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Kouzelná a příjemně nenápadná rodinná komedie. Neotřelý nápad a rutinní provedení, které rozhodně zaujme, ale nedokáže kompletně uhranout a nepřidá žádnou hodnotu navíc. Děj je průhledný a rozhodně neočekávejte žádná větší překvapení. Herecké obsazení hodně příjemné a také celková nálada filmu je velice příjemná. Rozhodně osvěžující počin. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NAŠE DÍTĚ SE NIKDY NEVZDÁ. BUDE MÍT TVOJE DOBRÉ SRDCE A BUDE SMĚŠNÝ JAKO..... JAKO STRÝČEK BUB. VÍŠ, TAKOVÉ DÍTĚ, V KTERÉ ČLOVĚK DOUFÁ. UPŘÍMNÉ. PRAVDOMLUVNÉ.“ … ,, ANO, TAKOVÉ CHCI.“..... /// Když cizí děcka nepůsoběj jako antikoncepce a ještě navíc ty svoje (vlastní) mít nemůžete, zbejvá jediná možnost: (Pes!?... hovno, Disney vole, takže…) ZÁZRAK! (..já to věděl…) Vrátka vrzla, déšť, blesk, hrom a najednou…. Cíťácká podívaná pro rodinný kolektivy, který chtěj zjistit, že nejsou sami, kdo maj tajemství a chtěj se nechat vydírat dokonalostí potomka či pocity šťastnýho rodiče. Další moudra, jako že je v pořádku bejt jinej (že Bělásku!) a bohužel i to, že někdy osud nezměníte, ani kdyby jste se samou láskou přetrhli, naštěstí nepůsobí pateticky a pěkně zapadaj do milující a láskyplný atmosféry. DĚSNEJ DOJÁK! Dostali ze mě všechnu sůl (…jo klidně si vem Maruško, mám jí dost…). Dávám 4*! Proč? Protože su taky táta! A všechny hnidopichy neposílám do prdele, ale na českej rodinnej (něco jako) film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vědět, co musím přesně udělat, abych měl dokonalý děťátko. 2.) Miluju pohádky, rád u filmu sním a bulím. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,Radka“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Koukáme na to s přítelkyní jak vyvorané myši a hlava nám to fakt nebere. Prvních pět minut vypadalo docela nadějně, ale bohužel jsem viděl trailer, takže nic překvapivého. Potom už je to jen sled nelogických momentů, náhodně naházených scén a předvádění blbých rodičů. Předpokládal bych vzhledem k příběhu pár myšlenek, ale děj filmu mi na žádnou nepadl. Prostě nechápu, o čem to je, a proč to vůbec je. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Píseň, která zní na konci filmu při závěrečných titulcích, se jmenuje "This Gift" a jejími autoty i interprety jsou držitelé Oscara Glen Hansard a češka Markéta Irglová. (=woody=)
  • Jennifer Garner si zahrála bezdětnou matku usilující o adopci už ve filmu Juno (2007). (=woody=)

Reklama

Reklama