Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Redlum 

všechny recenze uživatele

Vsechno zacalo tak idylicky - hutna atmosfera, dobra rezie, sympaticka ustredni dvojice...ale po chvili se to cele zvrtlo v cistou vyhlazovacku. Cim vice casu na platne "Creepers" stravi, tim vice film sklouzava do nudne polohy (coz je trochu paradoxni). I kdyz je monstrum z dalky vcelku desive (miluji kombinaci rozervany kabat, sedive vlasy a kloubouk), pri blizsim pohledu vyvola spise pousmani. Priznam se, ze jsem cekal vic... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica vynikajúca, v druhej to už pokulhávalo a samotný strašiak nebol vôbec strašidelný, hoci pár odrezaných hláv mohlo pred dvadsiatimi rokmi ešte vystrašiť. Ale chválim Ginu Philips, o ktorej som si myslel, že to je nejaká pekná pubertiačka a ona hoplá už 31 rokov mala v tomto filme. Vo filme sa vyskytne dosť veľa nelogických rozhodnutí, to sa dá odpustiť, ale aj zle natočených scén, napríklad chlapec padá dole rúrou hlavou napred a spadne na chrbát... ()

Reklama

fallangell 

všechny recenze uživatele

Casto, kdyz padne v konverzaci otazka na filmy, zjistuji, ze spousta lidi je primo unesena vsemoznymi horory. Lekacky a duchariny, to je jejich. Tento zanr k mym oblibenym ani zdaleka nepatri, ale je dobre si udrzovat prehled. Proc to pisu, kdykoliv mi ale nekdo popisuje idealni horor, vyklada mi o tajemnu, o vecech, ktere do konce filmu nebyli poradne videt a o vecech, ktere by mezi nami ani byt nemeli jako duchove, demoni apod. Ani jednou se ale nikdo nezminil o ujecenych hereckach a stupidnich hrdinech, jejichz hlavni ulohou je zemrit. Tak proc se takove filmy porad toci? Jeepers Creepers je nastesti jeden z tech povedenejsich. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

"Víš jak jsou v hororech tí pasáže, když někdo udělá něco fakt stupidního a všichni ho za to nanávidí? Tohle je ono!" Veď toto ani horor nebol! Jediné šťastie Jeepers Creepers je, že tvorcovia to všetko brali s troškou nadsázky a herci tak neprehrávali ako v iných filmoch. Prvá polka mala dokonca aj slušnú atmosféru, ale potom, no škoda reči. Zvrtlo sa to do neskutočnej blbosti a s príchodom nášho netvora sa strácala atmosféra a aj celkové napätie, ktoré v prvých minútach aké-také bolo. Pôvodne som chcel vidieť obidve časti naraz, ale po tom, čo som pred chvíľou videl sa na ďalší diel neodvážim. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bennett Salvay: 1. Main Title [1:17] ,2. The Truck Attacks [3:01] ,3. Back to the Church/The Pipe [4:14] ,4. Finding the Body [2:36] ,5. The House of Pain [3:02] ,6. Kenny and Darla [1:14] ,7. Trish's Surprise [0:42] ,8. Trish and Darry's Theme [1:28] ,9. The Truck Returns [0:38] ,10. The Creeper Attacks [2:13] ,11. Monster Mashed/The Big Flap [4:09] ,12. Creeper's Tale [2:42] ,13. Bone Appetite [1:06] ,14. My Heart Goes Out [2:35] ,15. Creepy Crawler [1:56] ,16. My Brother's Creeper [6:31] ,17. Jeepers Creepers [2:18] ,18. Here Comes the Boogey Man [2:53] ,19. Creeper's Truck Horn Sound Effect [0:06], ()

Galerie (44)

Zajímavosti (29)

  • Keď Darry (Justin Long) padal železnou rúrou do podzemia kostolu, jasne vidíme v spomalenom zábere, ako dopadá na chrbát otočený tvárou k otvoru. Takto ale pochopiteľne dopadnúť nemohol, lebo sa dole šúchal po bruchu. Logicky teda musel pristáť na hrudi alebo na hlave. (tXtX)
  • Film se natáčel na Floridě v létě roku 2000. (Rohy49)

Reklama

Reklama