Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

666teen 

všechny recenze uživatele

Zombies v Londýně nejsou rozhodně žádná novinka. Ani vtipkování na účet ohnilých chodců nikoho nepřekvapí. Novinka je tady to, že většina živých se od mrtvých liší jen tím, že jim fungují kardiostimulátory, udrží některé tělesné tekutiny, používají chodítka, díky čemuž jsou o krok napřed, před nemrtvou zhoubou a k obědu jim stačí krupicová kaše. Maso je mimo jejich dentální kapacitu. Uznejte sami, že když nezvedení dorostenci tuhle gerontopartu ozbrojí, výsledek musí stát za to. No, mohlo to být o moc větší peklo. Snad příště. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Poznáš to - urobí sa šablóna , nabehne xerox a divák žasne, kým mu nedobehne že civel do prázdna. British zombie humor sa už vymodeloval dávno a jeho odvodeniny za veľa nestoja. V tomto prípade silený " humor " na ktorý sa chytá už kdejaká reklama, to už neplatí.Tie ha-ha likvidačky Ma proste obchádzajú. Body len za kratochvílu. ()

Reklama

Lanark 

všechny recenze uživatele

Je to mezi 2* a 3* ..vlastně přesný pade. Zombie žánr už vážně začíná být trochu vyčerpaný a vlastně o tom jak se u Cockneys vs. Zombies budete bavit záleží na tom, kolik podobných jste viděli předtím. Přesto jsem se na pár místech fakt zasmál, a důchodci jsou ve výsledku víc "cool" a hlavně zábavně sebereflexivnější než teenageři. Jinak je to ale jedno velký klišé. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slovy kolegy Raging Bulla - Průměrný snímek. Slovy kolegy Lasla - Veľmi priemerny horor. Očakával som viac. Slovy kolegy JARDAHONDY - Stavební firma demolující pradávnou hrobku probudí hordy krvežíznivých zombií. Naštěstí jsou tu dva páskové z East Endu, jejich povedení kámoši a agilní staroušci z místního domova důchodců. Průměrná hororová komedie od Mathewa Hoena, na jedné straně dobré masky a kamera, na druhé straně ne příliš dobré herecké výkony. Slovy kolegy TheMakera - Dobrý nápad ! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Matthew Hoene se připojil ke svým kolegům a natočil další zombie „černou komedii“, kterých se v posledních dvou letech urodilo hned několik. Přestože nejsem fandou zombie žánru, musím uznat, že ani tentokrát jsem neodešel zklamán. Britský humor mi sice občas moc nesedne, ale tady jsem se párkrát skutečně od srdce zasmál. Kromě několika vtipných situací se tu objeví i řada hlášek, které mi určitě na nějakou dobu v hlavě uvíznou: „ Rozvážet důchodcům žrádlo, nemá budoucnost“, nebo dokud zde ještě figuruje zřejmě nejlepší postava Mentál Mickey se svou brokovnicí „Seznam se s Tracy PIČO…“ Je jen velká škoda, že nezůstal až do samotného závěru. Samozřejmě se tohle musí brát s velkou nadsázkou, protože jakmile tohle začne brát někdo moc vážně, budou lítat odpadní hodnocení. Morbidní situace mám rád, takže jsem si jednotlivé fighty celkem užíval. Je sice pravdou, že některé situace jsou hodně trapné, ale najde se tu i spousta takových, které mi zvedli náladu. Především pak banda důchodců stála za to. Rozhodně se mi líbila víc, než bankovní lupiči a jejich rukojmí (teda kromě již zmíněného černocha Mickea).50% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama