Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemusím nějak extra hororové komedie a už vůbec ne se zombie tématikou, tak tohle se mi líbilo. Velkým plusem, je sympaťák Anton Yelchin (Green Room, RIP) a nádherná Alexandra Daddario (Texas Chainsaw 3D.) Výborné masky u Ex Zombie, žádné vyloženě nudné pasáže, dojde i na pár nechutných scén a párkrát jsem si i zasmál. Spokojenost. (Full HD, 670. hodnocení) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na horor je to příliš komické, na komedii to zas má hodně suchý humor. Úplně chápu, že řada diváků si s tímto snímkem nebude rozumět. Já sám čekal spíše málo, ale nakonec jsem se opravdu velmi dobře bavil. Alan Trezza není kdovíjaký scenárista, je ovšem očividně veliký žánrový fanda a ve spojení s Joe Dantem vytvořili zábavnou poctu hororovým filmům. Nejenže se celým snímkem nesou všemožné popkulturní odkazy, ale téměř v každé scéně můžeme vidět někde na stěně viset filmový plakát či běžet v televizi černobílý horor. Anton Yelchin jako podpantoflák baví, na Alexandru Daddario se dobře kouká a nebyl by to film Joa Danteho bez veterána Dicka Millera. Dokonale mi to připomnělo 80. léta. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ten typ filmu u ktoreho mate pocit, ze mali tvorcovia skvely napad, ale uz ho nedokazali poriadne spracovat. Este uvod celkom funguje, ale akonahle sa expriatelka vyhrabe z hrobu, tak nasleduje nasleduje jedna trapna scena za druhou. Skoro to vyzera akokeby sa improvizovalo bez poriadneho scenara. Nikam to poriadne negraduje a nic zaujimave sa tam nedeje. Do konca som to dokazal dopozerat len vdaka sympatakovi Yelchinovi, ale aj tak je to strata casu. Od rezisera Danteho som ocakaval ovela viac. 3/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec marné, jen takové nedotažené. Na komedii málo vtipné a na horor málo strašidelné. Dívá se však na to docela dobře, zvláště když se objeví Alexandra. Ta se mi líbí od první série "True detective" a znalci ví, že má nejen krásné, modré a velké oči, ale i něco jiného. Nevím, jestli mi veganská a "zelená" Evelyn byla protivnější za života nebo až jako zombie. Dávám solidní 3*. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama