Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Okara 

všechny recenze uživatele

Přesně toto mi na obrazovkách chybělo! Naprosto si mě tihle čtyři magoři získali. Improvizace je co se týče humoru jedna z nejmocnějších zbraní a když se k tomu ještě přidají čtyři fajn šprýmaři a pár dobrých námětů na hry nemám tomu absolutně co vytknout. Zatím viděny všechny díly a netrpělivě čekám na další. P.S. Ondra rocks! Edit Tak s novými epizodami to jde do háje, vynucené osahávání ostatních navzájem, především ze strany Geni, mi začíná lézt na nervy. A i to, že se z toho stává mainstream. 70% ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem z jednoho jediného zhlédnutého dílu je pro mě víc než mizerný. Už ze samotného podtitulu "improvizační zábavný pořad" je cítit průser a výsledek je víc než příšerný. Jelikož jsem se za tu půlhodinu asi dvakrát zašklebil a jednou pousmál, připadalo mi, že jediní, kdo se dobře baví jsou sami účinkující, maximálně ještě diváci v publiku, ale už jsem viděl obecenstvo v televizních komerčních stanicích smát se daleko větším bizarnostem. Kdybych zrovna přišel do místnosti s televizí a nevěděl, o co tam jde, myslel bych si, že to je pobuřující reality show ze všedního dne čtyř těžce narušených, psychopatických jedinců. Nechci vám kazit radost, ale pro mě je prostě inteligentní humor a dobrá zábava úplně jinde. Poznám tyto herce už celkem dlouho. Vím, jaké měli mizerné televizní role a vzhledem k tomu. že jsou mezi nimi také Genzer a Suchánek, nebylo pochyb, že se bude jednat také o humor dost pokleslý. No, at' se na to dívám z jakéhokoliv úhlu pohledu, i když se chlapci evidentně snažíte udělat dobrou podívanou, mě jste o svých kvalitách ani při nejmenším nepřesvědčili. Je to zkrátka bída a utrpení, je to zrůdnost. Na hvězdičky budu tentokrát skoupý. ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat. EDIT: No dobrá, neplánovaně jsem absolvovala dalších zhruba 10 minut a tentokrát jsem tolik netrpěla, mohlo by to být i na dvě cípaté! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek změnil televizi, přibral si k sobě talentované kolegy a obšlehnul zahraniční formát, což je běžné, proti tomu žádná, jen mi to fakt nepřipadne téměř vůbec vtipné, jistě, stokrát omíláno, je to jen můj problém. Samá vata a několik světlých momentů za pár uchechtnutí. Zůstal bohužel Richard Genzer, jehož pitvoření skutečně za herectví nepovažuju, v upoutávce to opravdu přehnali s těmi chválami. Michal Suchánek hrál komediálně skvěle, když byl úspornější, situace víc vynikla a on taky. Já prostě to hysterčení nesnáším. 30%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět místní suchárky, jak by se poprali s improvizací v takovém měřítku, jako to předvádí oni. Postavit se před publikum a začít chrlit fóry. Co na tom, že místy mají invenční krizi a drhne to. Z mé strany mají obdiv za to, že to nevzdají a snaží se to zlomit. Místy ale nestačím žasnout viz. Sokolův Perníček ze Shreka neměl sebemenší chybu, a kolikrát chčiju jen z toho, jak se při tom baví oni. Na rozdíl od některých sucharů uznávám snahu této partičky o jakou takous retro show. Ostatní ať si pustí třeba farmář hledá blbku nebo hláska konipáska. To je jistě kfalitnější sábava, še?? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama