Reklama

Reklama

The Tunnel

  • USA The Tunnel
Trailer

Novinářský tým (kameraman, reportérka, zvukař atd.) se vydá do neprozkoumaného podzemí Sydney, aby zde našel příběh pro svou reportáž. Příběh si jej ale najde sám. (mkaty)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dalsi prirustek do sekce live hororu, tentokrat z prostredi opustene australske podzemky. Prvni tretina sice zacina jako tradicne otravny pokus o co nejvetsi radoby realisticnost plnou trapnych rozhovoru, nicmene nezoufejte, bude lepe a budou se dit veci. Film se snazi prezentovat jako dokumentarni zachyceni realne udalosti (coz neni) a vase hodnoceni se bude odvijet od toho, jak moc jste ochotni prave na tuhle hru pristoupit. Misty se filmu totiz pomerne slusne dari vytvaret iluzi autenticity, coz urcite dokaze napumpovat solidni atmosferu, ale bohuzel to docela srazi herci, kteri to v cele s tou zenskou misty hraji az prilis pro divaky. Palec nahoru ode me fakt, ze se jedna o volne stazitelny kousek a slusna hudba, ktera zejmena ve finalnich credits dosahuje excelentni urovne. 6/10 ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Found footage horory sa snažia natočiť skutočný dokument, a pritom sú často celé vymyslené, paradoxne stierajú hranice medzi realitou a fikciou, strašia v nich mŕtve duše, mutanti, iracionálne a nadprirodzené bytosti. V Tuneli je z toho úplné hovno, vlastne skoro nič, iba tma, obrysy a esencia čistej hrôzy, ale i sympatické postavy, ktoré prežívajú strach a citové pohnutie. Na chvíľu som im rád uveril. Sledovať tieto horory, to je lotéria, lebo nikdy neviem, ktorý na mňa zaberie. Povedať z akého dôvodu sa mi práve Tunel páčil je ťažké ako odpovedať, prečo je nejaký žreb výherný. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

NÁSLEDUJÍCÍ FILM POPISUJE UDÁLOSTI, KTERÉ SE STALI V ŘÍJNU 2007..... /// Jestli vás nezajímá, jak Australská vláda bude řešit nedostatek vody, třeba budete zvědaví, jaký tam točí dokumentární horory. Aby bylo jasno - ruce se jim třesou jako jinejm, děj osvěžují (?) záběry z průmyslových kamer a melou kolem toho strašný hadry. Tam dole je to překvapivě celý černý (v tunelu) a jelikož se tam ztrácej houmlesáci, čeká to i filmaře. JE TO NAŠE PRÁCE, NAFILMOVAT TO, KLÁST OTÁZKY. A tak chodí, běhaj, jsou zadejchaní, vyděšení a mají svoji příšeru. Pro mě je to ale jen parta pobíhajících lidí, která chce bejt za každou cenu ,,in“. Když Australani v tunelu, tak Hill 60. Když mystifikace, tak Čtvrtý druh. Když dokument, tak normální. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bezdomovec a začali se mi ztrácet spolubydlící. 2.) Doktor mi doporučil (třesoucím hlasem) sledovat třesoucí věci. 3.) Filmaři, kteří riskují život a točí i s prasklou čočkou musí bejt hustý! /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání a to velké, po zdařilých found footage filmech jako Grave encounters nebo Evidence jsem čekal další překvapení ale kde nic tu nic. Film je dost nudnej a to nabíhání a kříčení ve stejných tunelech je strašná nuda. Taky jsem film zkoukl asi na 3x. Nečekal jsem že mě tenhle typ filmu bude nikdy nudit. Lekačky jsou předvídatelné a navíc vůbec nevystraší. Jedinou omluvou tohohle filmu je to že je legálně zdarma na internetu, ale stejnak bych to moc nedoporučoval. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná, Grejv Inkauntrs ale stejně utrpěli od svého vrstevníka těžké ká ó, jelikož australští tvůrci projevili o něco více cílevědomosti i sebevědomí. Slušně odvedená žánrová práce, nic víc, nic míň. Jinak všimli jste si, že nás čeká ještě přinejmenším Paranormal Activity 3 a Apollo 18? Handycam je roku 2011 v kurzu... edit 2015 Found footage dosáhl v početnosti statusu epidemie. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v australském městě Sydney. Točilo se v městských nepoužívaných tunelech a v úkrytu královského australského námořnictva z druhé světové války na Garden Island. (Homerking)
  • Film se skládá celkem z 135 tisíc snímků. (mkaty)
  • V březnu 2012 bylo oznámeno, že se plánuje pokračování s názvem „The Tunnel: Dead-End“, které mělo pojednávat o muži hledajícím svého bratra, který se ztratil v tunelech. Pokračování však nikdy nevzniklo. (Homerking)

Reklama

Reklama