Reklama

Reklama

The Tunnel

  • USA The Tunnel
Trailer

Novinářský tým (kameraman, reportérka, zvukař atd.) se vydá do neprozkoumaného podzemí Sydney, aby zde našel příběh pro svou reportáž. Příběh si jej ale najde sám. (mkaty)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ukázat hned na počátku filmu, která z postav přežije a která ne, považuju zejména u hororu za praktickou ukázku sebevraždy... Zcela tak odpadá strach o osudy jednotlivých postav a plné kráse se ukáží další nedostatky... Jako nezvládnutá práce s atmosférou, nedostatek financí a s tím spojené mizerné triky a ne zcela využité lokace podzemních tunelů, což ještě podtrhuje zvolená forma zkurvené FF... Po skvělých ohlasech ze zahraničí ve mě převládá spíše zklamání... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Fajn FF horror v hezky depkoidním prostředí, se slušnou atmosférou, který bych mohl doporučit přesto, že mám silný pocit, že se z toho dalo -jen s trochou snahy- vytřískat mnohem více.. Především koncovka je z mého pohledu silně neuspokojivá, nedořešená a vlastně i nesmyslná... Ale jinak je to docela do pohody. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Stejné postupy a fígle jako v Blair Witch Project a [REC], akorát v kanálech a tunelech pod Sydney a bez ukázaní monstra. Ale hlavně tomu shazují kredibilitu průběžné prostřihy na retrospektivní rozhovory s účastníky události, o kterých jednak víme že jsou herci a ne skuteční novináři, a taky se tím prozrazuje, kdo z nich vyvázne živý. Ne zrovna ideální koncept, když nás má film vtáhnout coby real story. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ehm, plakát mluví za všechno... je to výkřik do tmy. Byla jednou jedna malá holčička a ta měla jeden velký sen a to být slavná, úspěšná a uznávaná žurnalistka. No a kde bylo tam bylo, přímo v Sydney v tunelu bylo to její životní interwium s úpírem. Bu bu bublanina podle skutečné události, ach jo, že se tyhle cipoviny pořád ještě točí... od čarodějnic až po bezbožné bezdomovce, co si krátí čas hraním na schovku. Já už jaksi na takové intelektuální snímky nemám sílu. 2/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitívum vidím vo chvíľkových zábleskoch dobrej "podzemnej" atmosféry, ktorá patrí k mojim obľúbeným. Zábery kamery na dlhočizné a tmavé chodby skrývali v tomto smere slušné možnosti a dokázali navodiť aký-taký stav hororového očakávania. To by však z pozitív bolo všetko. Ďalej len stručne. Nesympatická herecká zostava, zlý strih, zlá kamera (hlavne v dôležitých momentoch), chaotické pobehovanie v tme a bubák len ako nejaké mihnutie prípadne ako rozmazaná svetlejšia machuľa na tmavom pozadí. Stále neviem čo to bolo, či nejaký prerastený potkan, mutant alebo opitý bezdomovec. Mohlo to byť všeličo. Aj vďaka tomu miesto strachu prišlo akurát len tak znechutenie. Škoda, film mal potenciál stať sa atmosferickou lahôdkou, takto to nestačí ani len na ten priemer. 45/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se skládá celkem z 135 tisíc snímků. (mkaty)
  • Scéna, kde je Tangles postrčený do vody aj scéna, kde je člen strážnej služby napadnutý Stalkerom vo vode, sa natáčali v plavárni za pomoci kulís. (BoredKid)
  • Natáčení probíhalo v australském městě Sydney. Točilo se v městských nepoužívaných tunelech a v úkrytu královského australského námořnictva z druhé světové války na Garden Island. (Homerking)

Reklama

Reklama