Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mě to hned chytlo, potom trochu upadlo a pak zase chytlo atd atd. Prostě některé epizody byly velice zajímavé, plné soubojů a na druhou stranu zase nudné, plné nezáživných dialogů! Ale všechno to zachraňují ty propracované souboje, FATALITY a postavy jako RAIDEN, SCORPION, KUNG LAO a SUB-ZERO :) 80% ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

ono tu nepřehlédnutelnou levnost(ne ohledně nákladů na efekty to pozor) a pochybné herecké výkony si tenhle žánr prostě neodpustí. Ale bojové sekvence? Paráda stejně jako v uvodňáku Rebirth. Jak už bylo zmíněno..vizuálně? Paráda. Vypadá to že tenhle jakýsi alternativní Mortal Kombat vesmír by se mohl povést....mimochodem i Ed Boon souhlasí a těší se stejně jako já už na film:) ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Sympatická akční blbinka na jedno použití, kde je vidět ohromný potenciál režiséra. Škoda jen, že raději z devíti desetiminutových epizod nemohl udělat jeden celovečerní film. Bylo by funkčnější a navíc by to tak nekolísalo na kvalitě. Některé díly tak oslní originalitou (Johnny Cage), jiné zase zajímavou stylizací (Lord Raiden), v jiných je zase výborná akce (epizody s Michaelem Jai Whitem), ale jako celek je to nekompaktní, hlavně kvůli tomu, že je to jen prostá přehlídka charakterů. Nic světoborného, ale rozhodně neurazí a trochu i navnadí. Ale na co? ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pořád to vypadá dobře, i když Rebirth se mi líbil mnohem víc. Tady se mi nejvíc líbili úvodní díly a nejvíc jsem trpěl u Kitany. Ty závěrečné díly už mě tolik nepřesvědčily. Uvidíme co bude se bude dít dál a jak dopadne případný film. Nevypadá to s ním úplně špatně. Když se podaří poskládat taková jména jako Michael Jai White nebo Lateef Crowder. Nebránil bych se přidání třeba Scotta Adkinse. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • V karaoke baru zazní píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)
  • Liu Kang (Brian Tee) si v bistru zpívá píseň „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama