Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (201)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Bylo to něco neuvěřitelného. Chvílemi ale totálně blbé, uječené, trapné a pak bum -neuvěřitelná scéna totálně černého humoru. Banda líných, tupých magorů se vzbouří ve svém malém městečku -chtějí přece neustále pobírat sociální dávky i bez odvedené práce -a a na protest přestane všechno platit. Projíždí se brčálově zelenou Mantou a každý z nich má problém, do kterého se zatáhnou média, policie, a přeroste div ne v národní konflikt. Chvílemi jsem to chtěla vypnout. Chvílemi jsem se smála na plné kolo. Jedno vím jistě -nekoukejte na to při pobytu v nemocnici, vypadáte totiž jako ten samý blbec:-) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pětice holandských retardů přichází s vymazlenou asociální taškařicí, balancující na hraně debility a laskavého fekálního humoru ve stylu Jednotky příliš rychlého Jackass. To nesnáším. Jelikož jsem však onen osudný večer degradoval své zbývající IQ švestkovým pyré prohnaným trubkama a jedná se o film s guinessově nejvyšším výskytem hravého oslovení "pičo" na kosočtevereční větu, hihňal jsem se jako dawn, který se před chvíli snažil napít nosem, při pohledu na Bernoulliho rovnici. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama