Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (203)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Vodič kamiónu robí Tú, Túúú..." Moje hodnotenie berte s veľkou rezervou. Tento film mal u mňa v úvode blízko k jednej alebo dvom hviezdam. Chvíľu mi trvalo, kým som sa spamätal z hromady vulgarizmov, ktoré vlasatí dementi pálili zo svojich úst. Jednoznačne ide o film v ktorom slovo "k...t" a "p..a" zaznelo bezkonkurenčne najviac krát. Aspoň čo som zatiaľ videl. Občasná nadávka v dobre načasovanom momente môže byť naozaj vtipná, ale tu to bolo často mimo misu. Časom si však človek zvykne(nie je úžasné, aký je človek prispôsobivý tvor?) a začal som vnímať skôr tie vydarené vtipy , ktorých je tu našťastie tiež dosť. Takú kopu magorov len tak nenájdete a časom som bol rozhodnutý dať tie priemerné 3 hviezdy. V tom však prišiel "vedúci" magorov , zroloval autom siedmych policajtov, vystrčil hlavu a vyhlásil: "Vodič kamiónu robí tú, túúú..." a v tej chvíli som sa priklonil k štvrtej hviezde. Ja viem, je to prízemné, ale občas som sa zasmial. Párkrát veľmi dobre. Úplne pochopím všetky možné hodnotenia, teda až na plný počet, pretože je tu i požehnané množstvo hluchých a trápnych momentov. Je to presne ten film, kde sa zhoda hľadá ťažko. Slabšie 4 *. 70%. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Dávam triezve štyri, každopádne jedna z najpoctivejších píčovín čo som kedy videl. Vlastne si narýchlo spomeniem iba na Terror Firmer, a ten prosím pekne platí za etalón poctivých píčovín. Hlavne sa mi rátalo, ako boli vo finále uzavreté všetky dejové a vzťahové línie, na to sa často vybodnú aj oskarkové kalibre. Palec hore! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! Pár nesympatických, flákačských a zkažených pablbů dělá bordel ve městě, protože nechtěj pracovat. Jako satira by to bylo dobrý (stačí si vzpomenout na nedávné události v Anglii), ale ono to není ani moc vtipný. Zasmál jsem se všehovšudy tak třikrát (TV zprávy à la Nova, výbuch tříkolky, soud). Jestliže jsem dal žánrově podobným Čtyřem lvům 3*, tak tahle ptákovina si zaslouží nanejvýš jednu, kut. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama