Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

berusche 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou je, že to míchá všechno dohromady: nevinného bílého koně, který musí bojovat nejen za svou záchranu, konspirační spiknutí všech okolo, konečné spojení se zločincem, páč jinak by to nešlo, a tak dále a tak dále. A tím se z toho pro mě stala taková slátanina. Měla jsem nedobytný pocit, že vše už jsem někde viděla. Proč ne, ale do nebes to za neoriginalitu, průměrný scénář a průměrné akční scény, potažmo průměrné herce, vynášet nebudu. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Dech beroucí a napínavý příběh, s mega luxusní akcí. Hlavní hrdina si na nikoho nehraje, i když běhá jako o závod. V takové roli jsem si přál vidět Alberta Dupontela, který už zabodoval ve filmu La Proie, s hodně podobným příběhem. A tady ta story není jenom vo tom, aby dostal hrdina z nemocnice zločince, ale aj o policejním spiknutí a mnoho dalšího. Uvidíte, že aj zločinec má city. A opět se potvrdilo to, co neustále říkám. Frantíci jsou nejlepší, v akčním filmovém průmyslu!! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TVŮJ MUŽÍČEK JE HRDINA!“ ,,ANO?“ ,,SAMOZŘEJMĚ. NĚKDO SE POKUSIL ZABÍT PACIENTA. NEBÝT MNE, BYL BY MRTVÝ. JSEM NA SEBE PYŠNÝ.“ ..... /// Pýcha předchází pád a tak má Samuel 3 hodiny, aby toho hajzla přivedl jinejm hajzlům. A pak? Zkorumpovaný policajti, solidní zápletka a krimi thriller, kterej má ,,koule“. Je zajímavý, že přestože se akce omezuje výhradně na ,,zdrhání“ a pronásledování – má to šmrnc a švih. Tajemství úspěchu je asi v délce (i když někteří tvrdí, že na velikosti nezáleží…) – během 80ti minut prostě solidní řemeslník Fred Cavayé nemůže začít nudit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, proč je dobré mít u sebe ošetřovatele. 2.) Jsem ošetřovatel a nechápu, proč je dobré kamarádit se s kasařem. 3.) Jsem policajt a potřebuji se ujistit, že jinde jsou na tom s morálkou ještě hůř než u nás. . /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský scénář, ale natočený v evropské produkci = konečně mám o trochu víc jasno v otázce, jestli je tolik hollywoodských flmů debilních kvůli producentům, kteří mají pocit, že "tohle" divák potřebuje; nebo se prostě přizpůsobuje vkusu průměrného američana - výsledek je úplně stejný. Takže ano...příběh, který není originální, občas tam něco nehraje a nevyhne se předvidatelným momentům, může fungovat vcelku dobře. Neokoukané ksichty, vše podáno velmi autenticky, herci hrají, postavy se chovají uvěřitelně... . Dobrý. Jenže co naplat. Scénář a la Hollywood je pro mě už tak profláknutý, že bez ohledu na ten evropský tuning, je to pořád jen další za vlasy přitažený příběh, který mi nic nedá a emoce ve mě nerozbouří. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keď sa mi to zdalo ako bežný akčný film s únosom, ktorý po chvíli strácal zmysel, tak sa veci príjemne zvrtli a skomplikovali. Už to nebolo len o tom, ako daddy zachraňuje svoju rodinu. Za Elenu Anaya stálo to riziko, k tomu ešte dve drsné policajtky a skoky ako v matrixe, celkovo oceňujem túto akčnú lahôdku značne nadpriemerne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama