Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie tak nepobavil. Některé scény jsou vyloženě k popukání. Hlavní představitelé byly vybrání naprosto dokonale a do svých rolí se skvěle hodí. Příběh je sice jednoduchý, ale strašně hřejivý a milý, navíc díky kratší stopáži nezačne ani trochu nudit. Nic na plat, francouzi komedie stále umí a málodko jim v tomto žánru může konkurovat. Někteří tu tento film srovnávají s http://www.csfd.cz/film/4085-cokolada/, ale ty filmy se nedají srovnávat. Jediná paralela je v té čokoládě. A jako u skutečné čokolády je ta francouzská a belgická mnohem lepší než americká. Dávám --- == 80% == --- . ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Roztomilá "stydlivá" romantika ve francouzském podání, která dokázala mnohokrát rozkošně pobavit. Čokoládový nátlak na chuťové pohárky je jen přičítán k dobru. Benoît Poelvoorde a zejména skvělá Isabelle Carré - jejichž procházka v dešti (grimasa Isabelle Carré je odzbrojující) či jedno z nejoriginálnějších vyznání lásky, mě dostaly do kolen - jsou zásadním úspěchem této, sice nenáročné, ale velmi sympatické komedie. Za mě palec nahoru! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jemná až vzdušná francouzská komedie o namlouvání a prosazování se chorobně nesmělých lidí.Není to komedie třaskavá, spíš vyvolávající lehký úsměv a příjemnou pohodu. Postupně ale začne sklouzávat k očekávanému konci přes dost násilně nahazované překážky. Přitom by se daly vymyslet i věrohodnější zádrhele, které něžnou dvojici oddalují od vysněného završení. Škoda, že peripetie s neodolatelnou čokoládou a znovuobživnutím skomírající továrny na cukrovinky se najednou úplně vytratily. ____ I tak mě ale začátek filmu ponořený do vůně čokolády navnadil natolik, že jsem snědla jedinou čokoládu, kterou jsem doma našla. A to byla na vaření :) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frankofonní příspěvek do žánru romantických "uťápnutých" komedií; tentokrát o stydlivé chocolatiérce (ehm, existuje vůbec takové slovo?) a ještě stydlivějším výrobci čokolád. A výsledný film sice není čokoláda z té nejkvalitnější odrůdy kakaových bobů, která by vám navždy odrovnala chuťové buňky (v pozitivním slova smyslu), ale nejde ani o žádnou tukovou náhražku čokolády, která by vám odrovnala chuťové buňky (v negativním slova smyslu). Nejvíce ovšem zamrzí, že ta čokoládová linie nakonec vyzní poněkud do ztracena a prim hraje (ne)smělé tokání. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno