Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Taková milá, jednoduchá, vtipná, pohodová, osvěžující a hlavně romantická jednohubka se sympatickou hlavní dvojicí, mnoha úsměvnými trapnými situacemi, spoustou (přinejmenším chutně vypadající) čokolády a hezkým koncem, to vše za solidní 4*. „Jak smýšlíte o ženách?“ – „Nemám se ženami problém. Jen mě děsí, to je vše.“ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je komedie, kde platí, že v jednoduchosti je krása a tady to platí na entou. Řešit nějakou předvídatelnost filmu a podobně nemá vůbec smysl, stačí se jen pohodlně usadit a nechat se bavit. Miluju tyhle filmy a je strašná škoda, že je jich čím dál miň. Bezvadná čokoládová jednohubka s roztomilou Angélique a jejím šéfem a já to můžu jen vřele doporučit. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Máte problém se ženami? - Ano, děsí mne! '' ------- Venku mrzne, po několika dnech mlhy mráz vše nádherně obkreslil krásnými krystalkami ledu. Bíle orámovaná krajina ostře kontrastuje s oslepující modří sluncem prozářeného prosincového nebe. Je posdlední den roku 2016 a já nevěděl co si doma pustit. A tak jsem sáhl po Lásce s vůní čokolády. Třeba mně to trochu vnitřně zahřeje řekl jsem si. Navíc romantický film jsem neviděl už delší čas a ani filmovému válečníkovi to čas od času neuškodí, ba právě naopak. A upřímně, byl jsem okouzlen. Film je nekutečně milý, hřejivý a příjemný. Jako by jste si dali šálek horké, voňavé sametové čokolády. A ačkoliv ve filmu vlastně o tu čokoládu ani moc nejde, navodí vám pocity jako by jste ji měli v ústech. A to nejen ve chvílích, kdy se ve filmu čokoláda konzumuje. Chvilku je to sladké, chvilku hořké, chvilku je chuť rafinovaná a chvilku jde až do trpka... Děj se výborně rozpouští jak plátek čokolády na jazyku a nikde nic nechybí ani nepřebývá. Každopádně vám garantuji, že se budete celý film culit a ústřední dvojici budete držet palce jak nikomu jste už dlouho nedrželi. A tu chuť na čokoládu, tu pochopitelně dostanete také! Nemohu jinak, tohle byla prostě klasická milá francouzská (belgicko) komedie. Nádhera! Po včera viděné Válce Roseových učiněný balzám na duši! :-) Dávám za 5 čistých košil. * * * * * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nadherna romanticka komedia o dvoch ostychavych ludoch. Benoît Poelvoorde znova dokazuje, ze je viac ako len blaznivy komik a chemia medzi nim a Isabelle Carré funguje na jednotku. Skoda, ze film nema aj nejake dalsie vyraznejsie vedlajsie postavy. Vdaka tomu je stopaz dost kratka. A aj tak sa tu najde par trapnych scen, ktore mi prilis nesedeli, takze preto to nie je uplne bezchybny 4 hviezdickovy film, ale kedze si ho urcite este pozriem, tak tesne tu stvrtu hviezdicku dam. 7/10. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jemná až vzdušná francouzská komedie o namlouvání a prosazování se chorobně nesmělých lidí.Není to komedie třaskavá, spíš vyvolávající lehký úsměv a příjemnou pohodu. Postupně ale začne sklouzávat k očekávanému konci přes dost násilně nahazované překážky. Přitom by se daly vymyslet i věrohodnější zádrhele, které něžnou dvojici oddalují od vysněného završení. Škoda, že peripetie s neodolatelnou čokoládou a znovuobživnutím skomírající továrny na cukrovinky se najednou úplně vytratily. ____ I tak mě ale začátek filmu ponořený do vůně čokolády navnadil natolik, že jsem snědla jedinou čokoládu, kterou jsem doma našla. A to byla na vaření :) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno