Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

corpsy 

všechny recenze uživatele

V prvom rade, ide o excelentnú ukážku práce ešte excelentnejšieho maskérského štúdia KNB EFX Group Inc., ktorého jeden zo zakladateľov v tomto prípade zobral do rúk aj oprate samotného filmu. Následne je to snímok z dôb, keď sa do kín ( teda hlavne zahraničných ) dostávali horory, ktoré nevsádzali na strašidelnosť, alebo vymakanú atmosféru ( Wanovky, či J-horory ), ale na splatter a maskérske efekty. Z môjho pohľadu veľké plus. A keď si do toho niekto namontuje žánrové držky ( Divoff, Englund, Hodder, Raimi, Bannister, Troyer, Scrimm, Todd ), či už v zamaskovanej alebo skutočnej podobe, nemôže ísť o nič iné len o malú raritu a lahôdku pre fanúšika. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

I přes značné množství krvavých scén mi označení horor k tomuto dílku příliš nesedí, je to spíše taková ostřejší pohádka, u které jsem se velice dobře bavil a kterou si ještě v budoucnu určitě několikrát pustím. Parádní námět, kterého zde tvůrci plně využili, výborné masky a plejáda známých herců v drobných roličkách musí každého poctivého fanouška přinutit chrochtat blahem. Stejně tak, jako Endglunova galerie zapomenutých božstev, které jen tak mimoděk vévodí socha démona Pazuzu z nepřekonatelného EXORCISTY. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

U Wishmastera sa mi páči, že sa tvorcovia dokázali potrápiť s totálne céčkovým námetom a urobili z neho dobré poctivé béčko. Už len samotné obsadenie malých i väčších rolí (Englund, Scrimm, Todd, Raimi) je hotovým orgazmom pre každého hororového fajnšmekra. Nechýba klasické klišé (Ted Raimi dlho nepožije), či súce hlášky, tak ako sa na tento žáner patrí. Maska zlého Djinna je tiež celkom podarená, no jeho nová tvár v podobe démona Andrewa Divoffa je oveľa lepšia. Pobavil som sa, to musím uznať, ale 100% to nie je. Stojí to však zato. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě celkem zábavná devadesátková hororová taškařice( u které jsem měl pocit, že už jsem ji kdysi viděl) o Džinovi jenž sice plní přání ale tak trošku po svým. Masky jsou vydařený(jakpak by ne když režisérem je jeden z nejlepších maskérů) ale počítačový triky už trošku pokulhávají. Potěšilo i obsazení(byť jde většinou o mikrošťeky) spoustu známejch xichtů. Jako Robert Englund, Tony Todd, Angus Scrimm, Kane Hooder, Ted Raimi, Tom Savini ...Škoda té uječené hlavní hrdinky, která si u mě zrovna moc sympatií nezískala. Celkově jsem se ale bavil. Lepší 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)
  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)

Reklama

Reklama