Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to přišlo spíš legrační. Pokaždé, když se nepřesvědčivá Alex rozječela, začala jsem se smát, jak blbě vykulila oči a převaluje se z boku na bok. Občas mi dělalo problém rozpoznat, jestli se válí v orgastických křečích nebo jí zmítá bolest a strach. A přitom je to ve skutečnosti docela pěkná ženská. Sem tam trochu nechutnosti tomu ovšem dává poměrně říz. Ale musím ocenit nápaditost, s jakou Džin přání plnil. Já už si to znovu nepustím a myslím, že by byla akorát škoda, aby si to pouštěl i někdo další. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak za mě celkem zábavná devadesátková hororová taškařice( u které jsem měl pocit, že už jsem ji kdysi viděl) o Džinovi jenž sice plní přání ale tak trošku po svým. Masky jsou vydařený(jakpak by ne když režisérem je jeden z nejlepších maskérů) ale počítačový triky už trošku pokulhávají. Potěšilo i obsazení(byť jde většinou o mikrošťeky) spoustu známejch xichtů. Jako Robert Englund, Tony Todd, Angus Scrimm, Kane Hooder, Ted Raimi, Tom Savini ...Škoda té uječené hlavní hrdinky, která si u mě zrovna moc sympatií nezískala. Celkově jsem se ale bavil. Lepší 3 hvězdy. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o zlomyslném džinovi, co dokáže být pěkná svině. Přání sice plní, ale vždycky výměnou za to nejcennější. Kamkoliv se hne, tam za sebou nechává spoustu mrtvol. O tom, že dokáže zabíjet nápaditě a s elegancí, vás Wishmaster přesvědčí opravdu lehce. Maskérská práce jednoznačně vede, CGI už trochu narušuje jinak bezchybnou zábavu. Manfrediniho hudba tentokrát nevýrazná až hanba, za to obsazení zaslouží jedničku s hvězdičkou. Englund, Bannister, Todd, Savini, Raimi a Hodder by mohli vyprávět. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová ptákovina, která však nenudí a i přes spoustu nesmyslů má hlavu a patu. Synopse je až dětsky jednoduchá a nebýt některých násilných scén, byla by to dobrá pohádka. Z šedivého průměru vystupuje (jak jinak) Robert Englund, který je výrazný i když se o to nesnaží přestože se objeví pouze v několika obrazech ve vedlejší roli. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V dobe pred začiatkom času vdýchol Boh život celému vesmíru. Zo svetla sa zrodili anjeli. Zo zeme sa zrodili ľudia. A z ohňa sa zrodili démonickí džinovia. Zlé, kruté bystosti odsúdené k životu v prázdnote medzi svetmi. Kto prebudí niektorého z nich, tomu budú splnené tri želania. Po splnení tretieho priania pekelná armáda džinov zaplaví celú Zem. "Vládca prekliatých prianí" má jediný cieľ. Chce zničiť náš svet a uvrhnúť ho do temnôt. ** ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Postavy pojmenované Finney, Beaumont, Derleth a Demerest jsou odkazem na sci-fi a hororové spisovatele. (Chatterer)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama