Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

VELKÉ PŘEKVAPENÍ! A to především proto, že nejsem fanouškem ani hororů a ani starších filmů - v podstatě jsou to dva žánry které nevyhledávám vůbec, případně jen zřídkakdy - a právě tyto dva žánry jsou hlavní náplní tohoto filmu. Popravdě jsem čekal, že Chilleramu jen tak "projedu šipkami" a mávnu nad ní rukou, že mě vůbec nezaujme. Očekávání z tohoto filmu byla na bodu mrazu a možná právě proto jsem po zhlédnutí tohohle úletu tak nadšen. Ano, úlet je to pravé slovo pro tento snímek. Ale úlet v tom správném slova smyslu. Ne úlet jako třeba tato korejská p*čovina. Nehledě na ty kozatý dámský role. Navíc pan K. je perfektní uvaděč! Jinak co se týče minifilmů, tak Ukousnutý péro - 3*, Wadzilla - 4*, Medvědodlak - 1*, Paní Frankensteinová - TOP část, jasných 5*, Deathication - Odpad!, ten poslední snímek mě teda pěkně NASRAL - a to doslova (dozvíte se proč). Normálně za tři, ale za povedený úlet a nevšední zpestření mého filmového vkusu ještě jednu přidám. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Spíš Přehlídka hnusu, řekla bych... místy k smíchu - i když v obou smyslech, místy hodně trapná, ale z naprosté většiny odporná - na tom je však tahle krvavě-úchylácká taškařice postavená - a já lajdák jsem ve slepé důvěře v Akční / Komedie / Horor / Muzikál / Povídkový neprověřila galerii, proto tentokrát povolávám k odpovědnosti jen samu sebe, zatínám zuby a odměňuji tvůrce čtyřiceti procenty - za odvahu! Ovšem být jimi, na informaci, že peklo je plné, bych až tak nespoléhala. Malé a bezvýznamné plus uděluji scéně, kdy Hitlera a Evu omrzelo řvaní z děsu a začali to flákat :-) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Najlepší je Joel Moore ako Hitler nakomplet v nemčine a čb – totálne trefná uletená pecka. Adam Green opäť nesklamal. Vyriešenie problému plodnosti je taká úsmevná záležitosť s otrasnými efektami ktorá slušne nastavý divákove vnímanie na feeling celého snímku a ubehla ani neviem ako. Teplý vlkodlaci v muzikálovom podaní to už je samo o sebe kombinácia ktorú nedokážu prebiť miestami podarené nápady. Umelecký hovno film je našťastie najkratšou story ktorú prerušia nadržaný zombíci. Chillerama je vysokoštýlová bláznivá blbosť za pár centov s kopou známych neznámych tvárí so zámerne otrasnými trikmi a maskami, no zručne natočená, dobrým komediálnym timingom a výborne prehrávajúcimi hercami. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První povídka super monsterpocta padesátkovým sci-fi horrorům (****). Druhá povídka, ehm... jakmile někde začnou zpívat, ztrácím zájem, navíc docela nudné i bez zpěvů a tanců. Tady je ta pitoresknost ke škodě. (**) Třetí povídka je parádní námět, balancující až na hranici neuctivosti. Ale zpracované je to výborně. (****) Závěrečné završení propojovacího příběhu vygradované do poslední povídky, zábavně pojatá pocta starým dobrým zombie béčkám ve spojení s chtíčem a romantikou (***) 3.5* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny naprosto jemné, citlivé a inteligentní zábavy podkreslené nádherně něžným, sofistikovaným humorem a hravou filosofií! Vždyť co nás už může zahřát na duši a obohatit víc, než lidožravá, přerostlá spermie šukající sochu svobody, homomedvědodlak, multilinguální Hitler nebo zombie kouření utržených čuráků!! Naprostá dokonalost, která ukáže i těm nejcitlivějším povahám, že poctivá a moudrá filmařina nemá ještě zdaleka odzvoněno!! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno