Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

verbal 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny naprosto jemné, citlivé a inteligentní zábavy podkreslené nádherně něžným, sofistikovaným humorem a hravou filosofií! Vždyť co nás už může zahřát na duši a obohatit víc, než lidožravá, přerostlá spermie šukající sochu svobody, homomedvědodlak, multilinguální Hitler nebo zombie kouření utržených čuráků!! Naprostá dokonalost, která ukáže i těm nejcitlivějším povahám, že poctivá a moudrá filmařina nemá ještě zdaleka odzvoněno!! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

To je tak blbý, to je tak béčkový, to je mazec!!! :) 5 povídek, jedna slabší - přihřátí zpívající medvědodlaci (i když už tak to zní jako největší výsměch), jedna o hovně - naštěstí má jen pár minut a pak ten zbytek.....ten zbytek je něco, co má ode mě plný počet! Já to tady nebudu popisovat, podívejte se na to!! Hitler, židovskej Frankenstein, gigantická spermie, zombies.... ;) no comment! ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající brakový nechutný úlet a zároveň fantastická pocta tomuto žánru plná nadsázky, trapného humoru, příšerných triků, skvěle špatně hrajících herců a všeho ostatního co prostě k správnému braku patří. Bavil jsem se po celou dobu maximálně, od počátečních úsměvů až po naprosté záchvaty smíchu, zejména u The Diary of Anne Frankenstein. Chillerama rozhodně není pro každého, ale pro mě je to jeden z nejzábavnějších filmů, co jsem v poslední době viděl. P.S. Konečně vím, jak je to s doubly. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kopec hlášek, fórků, úmyslného amatérismu a pokřiveného humoru. Zvláštní, že nejnudnější povídku filmu, což jest ta o teplém medvědodlakovi, má na svědomí můj oblíbenec Tim Sullivan, jehož 2001 maniacs: field od screams můžu sjíždět furt dokola. Zbývající dvě povídky zůstaly díky své absurdnosti někde na půl cesty, ale mezipovídka o zombie onanistech, s hláškujícím promítačem v čele ("Čur*ku, máš padáka!" BENG "Co je, to jste neviděli Robocopa?""Bejby nebude sedět v koutě" BENG...), mě dostala do kolen. Na takovýho Poultrygeista, Vosková muzea, či Klub příšer to ale nestačí, ačkoli je to pořád lepší než všechny díly Creepshow dohromady, o Terror Firmerovi nemluvě. A navíc to má hororovou královnu Lin Shaye, spoustu krve, málo koz a Dolfíka s deníkem Anne Frankensteinové v ruce. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela slušná antologie skládající poctu starým (a tak trochu si z nich i dělá srandu) sci-fi a hororům... Abych to vzal po pořádku, Wadzilla, příběh o přerostlé spermii která útočí na město se odkazuje na sci-fi fláky 50. let a i když je zpracování hodně slabé, je to docela sranda... I Was Teenage Werebeer je muzikál o homosexuálních medvědodlacích... Myslím, že k tomuto kousku není třeba více psát, jednoznačně nejhorší část antologie (jako bych se díval na jednu ze zrůdností Davida DeCoteaua)... The Diary of Anne Frankenstein je naprostá šílenost o Hitlerově plánu si stvořit vlastního židovské Frankensteinovo monstrum... Joel Moore jako Hitler a vlastně celý příběh si za svou vtipnost zaslouží naprosté absolutorium... Adam Green nezklamal... Deathication, naštěstí jen krátká ukázka fekálností, které měly trvat 87 minut, kdyby se nezadrhla promítačka a na kino nezaútočily... Zom-B-movie, poslední povídka, která rámuje celý film a na kino v něm zaútočí horda nadržených zombies... Celkově je Chillerama průměr, který si užijete tím více, čím více znáte filmy, kterým se celá antologie snaží skládat poctu... A samozřejmě musíte mít tak trochu úchylný smysl pro humor... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama