Reklama

Reklama

Film podle skutečné události, která 14. ledna 2007 otřásla celou Amerikou. 14letá Megan Stewart tohoto dne náhle beze stopy zmizela a o tři týdny později i její 13letá nejlepší kamnarádka Amy Herman. Film je sestaven z videí, záznamů z chatu, webcamerových záběrů, domácích video nahrávek a všech záznamů, které bezprostředně zachycují dobu před Meganiným zmizením. (Dlee)

(více)

Recenze (154)

honajz2 

všechny recenze uživatele

The Poughkeepsie Tapes složené jenom z pásek (teoreticky). Tady se první půl hodinu nic neděje, až na seznámení s Joshem, no, pak se ztratí Megan, město z toho je v prdeli, nejvíc chudák Amy, která je pak nenáviděná ještě víc než dřív, no a pak se ztratí i ta Amy, díky čemuž Josh dostane krásný dáreček v podobě kamery, na kterou si zaznamená vše... Super, tohle je děj. Jenže ten nevyvolá nic, oproti The Poughkeepsie Tapes to nemá v sobě nic znepokojivého (ne, ani záběry od Joshe), děsivého, překvapivého, prostě si jeden magor unese dvě holky a to je vše. Postavy všechny buď totálně blbé nebo tak otravné, že byste jim přáli osud Amy, možná ještě ve větší dávce. No, natočit děsivý film o zmizení někoho zvládne asi jenom Weir... 1* ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Na celém 'filmu' bylo zdaleka nejlepší to jídlo, které jsem si k němu vzala. Jinak ať se na mě někdo klidně zlobí, ale sledovat hodinu dvě nesnesitelné a nepříliš hezké pizdy, an tlachají do webkamery a na konci být odměněn krátkým (avšak přesto zbytečně dlouhým) dokumentem z těžkého života amerických hrobníků, kteří musí pracovat i v noci a nevyhovujících podmínkách...nein. Formát found footage je ZLO a kdyby ho někdo vaporisoval, vůbec se nezlobím (čest těm cca dvěma docela slušným výjimkám). ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedno z (podle mě) kvalitnějších eFeFek, které má asi být i jakýmsi poselstvím a hlavně varováním před nežádoucími nebo spíše fatálními stránkami internetu. Film je seskládán ze záznamů internetové komunikace dvou mladých kamarádek s neznámým mužem, které pak jedna po druhé zmizí....ze začátku může film nudit, ale konec stojí za to. Spokojenost. 75% ()

Yoda sama odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažké téma (?), totálne zle uchopené sebastredným idiotom a wow! efekt spôsobený dvomi fotkami a krátkym videom, ktoré by za žiadnu cenu ani náhodou únosca nenahral... a všetko to maskujú ako "true story", pritom tomu chýba elementárna logika toho, ako funguje internet a komunikácia medzi tínedžermi. Lebo áno, všetci medzi sebou komunikujú cez video hovory. Sračka. ()

MikyAff odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpíte první hodinu, která je nudná, že to hezký není a dostanete posledních 20 minut, které jsou chvílemi přihrocené až moc, abyste ve finále zde na databázi zjistili, že vlastně úvodní titulky "podle skutečné události" jsou lež. Pak se jakožto divák cítím podvedená a kdyby to šlo, vraťte mi mých 86 minut života. Poučení to nejspíš má, ale upřímně mi to natolik morálně za srdce nechytlo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Goi napísal scenár za 10 dní a film nakrútil viac ako týždeň. (Arsenal83)
  • Film bol nakrútený už v roku 2006 s rozpočtom 30 000 až 35 000 dolárov, ale spoločnosť Anchor Bay Films ho vydala až o päť rokov neskôr. Film bol natočený v Los Angeles (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Režisér Goi trval na tom, aby pri nakrúcaní boli aj rodičia detských hercov, aby si boli plne vedomí svojho zapojenia do projektu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama