Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodné setkání půvabné Alice s tajemným Adamem skončilo zcela klasicky. V posteli. To co Alice považuje za unáhlený flirt, přerůstá ve spalující vášeň a citové pouto k muži o jehož životě neví vůbec nic. Pod maskou pozorného partnera skrývá Adam, vrcholový horolezec a vynalézavý milenec, svou druhou tvář. A z jeho minulosti teď přichází hrozba ohrožující Alici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Violeta 

všechny recenze uživatele

Do poloviny 5*, od poloviny n u l a, tam už pro mě film nepokračoval. Od začátku jsem se skoro tetelila blahem - krásný, rajcovní vztah, zajímavá herecká dvojka, celé takové zááhadné - v čele s Nataschou McElhone to pro mě byla strašně zajímavá mozaika. Jenže. Pak si zřejmě některý z tvůrců dobře (nebo spíš zoufale špatně) ubalil. Zbytek byl tak smutný kino, že to odmítám brát jako regulérní a oficiální součást filmu. No nebojim se to napsat - urazilo mě to!! :) Vopruz! ()

Keytt 

všechny recenze uživatele

To že Adamova "sestra" bude mít ve všem prsty bylo jasné už od první chvíle co se objevila na scéně, což způsobilo ten slabší konec. Jinak Fiennes získal moje sympatie a tím tajemným pohledem si mě tak nějak dostal na svoji stranu, takže jsem celou dobu věřila, že je sice drsňák, ale ne vrah. Ačkoliv je to hodnocené jako průměr mě to příjemně překvapilo. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný (když nebudete moc používat mozek) a pěkně natočený thriller podle zcela tuctového scénáře. Hodně zachraňuje překrásná (a nahá) Heather Graham spolu s patřičně tajemným Josephem Fiennesem. A hodně se mi líbila i hudba. Když nečekáte nic extra, můžete být docela spokojeni. P.S. Při sledování tohohle filmu mi na mysli vytanulo hodně snímků, ale nejvíc se Zabij mě něžně podobá Hitchcockovu Podezření (Suspicion). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ten film je špatný, prázdný a chvílemi tupý. Fiennesovy proměny charakteru probíhají bez něj. Závěrečný zvrat je samoúčelný až běda. A přesto, když v programu zahlédnu Zabij mě něžně, málokdy odolám. A může za to Heather Graham, která mi svým pohledem a čímkoli jiným trhá srdce. Dokonalá tvůrčí vypočítavost v blonďatém obalu. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených filmů. Pohledný a tajemný Adam (Joseph Fiennes), se náhodně potká s půvabnou Alicí (Heather Graham) přeskočí mezi nimi pověstná jiskra....ale štěstí jim brzy začne kazit lidská vlastnost - zvědavost... Naprosto strhující milostné scény =o) Kdo by se nenechal strhnout čokoládovo-uhrančivýma očima Josepha Fiennese. Proto zcela jistě dávám 5 hvězdiček *** za Fiennese ** za Heather Graham. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • V čase cca 0:10:33 má Alice (Heather Graham) odhalená ňadra. V následujícím záběru jsou ovšem ňadra zahalená. (PatrikP4)

Reklama

Reklama