Reklama

Reklama

Pan Am

(seriál)
  • USA Pan Am
Trailer
USA, (2011–2012), 9 h 51 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

Jack Orman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Christina Ricci, Kelli Garner, Michael Mosley, Karine Vanasse, Annabelle Wallis, Mike Vogel, Margot Robbie, Jeremy Davidson, Ashley Greene, Goran Višnjič (více)
(další profese)

Epizody(14)

1963: Špičkový tryskáč Majestic Clipper aerolinií Pan Am vyráží na první přelet. Na palubě převáží cestující a posádku do rychle se měnícího světa dobrodružství a mezinárodních intrik. (Viasat)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak tohle mě nadchlo. Po nepříliš povedeném The Playboy Club je tu další z letošních seriálových novinek odehrávající se v 60. letech. Ovšem na rozdíl od zmiňovaného seriálu, Pan Am vás dokáže do šedesátek přenést díky precizní výpravě i atmosféře, a zároveň slušně rozehrává děj okolo všech hlavních postav. A ani v nejmenším nenapodobuje Mad Men. Už jsem se bála, že všechny seriály, které se chtějí svézt na úspěchu Mad Men a nostalgie šedesátých let, dopadnou podobně vyumělkovaně jako The Playboy Club. Jsem ráda, že Pan Am jde svou vlastní cestou. Vedle přiblížení toho, jak to chodilo v legendárních aerolinkách Pan Am, se tvůrci nebojí zabrousit i do špionážních vod. Zatím maximální spokojenost. / Nadšená jsem i po třetím dílu. Pan Am je opravdu příjemná oddechovka, která se točí hlavně kolem vztahů, ale špionážní zápletka a zapojení politického dění do příběhu jí dodává na zajímavosti. 1. série - 80% // Nejoblíbenější postavy: Kate Cameron (Kelli Garner), Roger Anderson (David Harbour) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Příjemné retro se spoustou docela zajímávých postav, problém je v tom, že některé z nich, tedy alespoň mě, lezou pořádně na nervy a jiným, těm sympatickým je dán příliš malý prostor, tím myslím zejména Ricci, jelikož její scény patří k těm nejlepším. Každopádně zatím to i přes onu částečnou otrávenost z některých jedinců vypadá slibně. Uvidíme uvidíme, jestli Pan Am doletí k více jak třem hvězdám. Po jedenáctym díle mám pocit, že se to pravděpodobněji zhroutí k zemi, jelikož to začíná působit jako sladkobolná, debilně napsaná telenovela, která je díl od dílu lacinější. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Ač jsem to ani nečekal, tak letušky mě dostaly a jsem docela zklamaný, že se dalších dílů nedočkám, protože bych se rád díval. Vede mě k tomu hlavně příjemná retro atmosféra, zajímavé postavy, skvělé obsazení a neokoukané prostředí. Já osobně jsem si zamiloval francouzku Collete a pilota Deana, takže jsem jim musel držet palce, ale i ostatní se mi vcelku zamlouvali. Kate se špionáží přinášela rozhodně něco zajímavého a i Ted s Laura patřili mezi kladné stránky a vytvořili zajímavý trojúhelník v závěru. Tam mě navíc potěšila ve vedlejší roli i Ashley Greene. Nakonec tedy vlastně ta, která mi vadila nejvíc byla ta, která je nejznámější. Tedy Maggie v podání Christiny Ricci. Vážně škoda, že nejsou další díly, protože by mě osud linek Pan Am určitě dál zajímal... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože objektivně je to na 3 rudé.. Není to seriál ze kterého bych sednul na prdel a který by zanechal výraznou stopu v evoluci seriálů... Čistě subjektivně je to ale rozkošné a fakt mě mrzelo, že to má jen jednu sérii. Záměrná naivita, prvky telenovely, špionážního retra i romance s potřebnou chemií, se zde navzájem vyvažují s takovou zručností, že je to ve výsledku jakýmsi podivným způsobem poutavé a vtahující.. Ústřední ženská čtveřice je prostě úžasná (Především M.Robbie a K.Vanasse(!!) jsou zde odzbrojující) a ani sympaťáci z kokpitu nezůstávají pozadu.. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

3,5* ~~~ Čas od času je třeba trocha té slaďárny. A tohle je slaďárenská telenovela s příchutí dramatu a špetky špionování. Problém je, že posledních několik dílů už autoři asi tušili, že se žádná druhá série nebude, protože chování postav a děj se začaly zvrhávat v klasickou telenovelu, kdy jsou skoro všichni se všemi, řeší se tristní nedorozumění a vztahy a celé to upadá do absurdna a nesmyslů, což byla škoda. Řekněme, že těch deset dílů stačilo, u dalších už začínal být scénář více a více rozumu prost. ()

Galerie (370)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Sony Pictures Television koupila práva na vysílání seriálu Pan Am, který jej dostala na obrazovky televizních stanic Star v Indii a TVNZ na Novém Zélandu. Společnost se také rozhodla vysílat seriál na klíčových trzích v Asii, jako je například Hong Kong. Jako první odstartoval Pan Am na obrazovkách Indické Star na začátku roku 2012, následoval Nový Zéland v únoru, od března byl seriál vysílán na stanici Imagica BS v Japonsku. Během roku se Pan Am „dolétl“ i na australský kontinent, kde jej uvedla televize Nine Network. (Dlee)
  • Původně byl do role Deana Loweryeho obsazen Jonah Lotan, po pilotní epizodě byl přeobsazen Mikem Vogelem. Lotan se objevuje v traileru, i když pro seriál byly scény z pilotního dílu přetočeny s Vogelem. (mottty)
  • Americká televízia ABC pripravila nový projekt zo 60-tych rokov pravdepodobne na základe úspechu seriálu Mad Men (od r. 2007). (Maslord)

Reklama

Reklama