Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Socky nakoukané zas tak dobře nemám a nikdy jsem na ně nekoukala chronologicky, ale dílů jsem viděla docela dost, na to, abych řekla, jestli se mi líbí nebo ne. A sice, že je ten humor opravdu hodně americký a vcelku povrchní až vulgární, tak to nějak funguje a odpovídá to zamýšlenému stylu. Holky jsou někdy fakt k popukání a když si chcete jen vymýt mozek u něčeho nenáročného, asi lze sáhnout zrovna po tomhle. Jo ale bez českýho dabingu, protože ten zdaleka nedokáže zachytit všechen americký kolokvializmus a slovní hříčky, takže nejlépe umět aspoň trochu anglicky a k tomu české titulky, jinak spousta vtipu vůbec nevyzní. A myslím, že zvlášť u dvou socek je tohle velké úskalí. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Už je to dlhšia doba, kedy by ma dáky novší komediálny seriál tak skvele pobavil ako práve 2 Broke girls. Oleg bol jednoducho fantastická sexuchtivá oplzlá ukrajinská postava a pri každej jeho hláške som chytala záchvaty smiechu. Samozrejme dve hlavné postavy Max a Caroline boli neskutočne úžasné, pretože ich predstaviteľky hrali tak presvedčivo, že som im všetko verila, že presne takéto sú i v skutočnom živote. Nič iné mi celé dni po rozume nechodí ako slovné spojenie Cupcake business.... Po príchode Jennifer Coolidge celý seriál ešte viacej ožil a s ňou prišla ďalšia vlna zábavy.... Proste super! Uvidíme ako dopadne druhá séria. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sitcom je žánr dle mého gusta, ale musí disponovat originálním humorem, nesmí nabízet lehce předvídatelné vtipy a hlavně ho nesmí neustále rušit smích placeného publika. V případě obou socek se však nezdařilo vůbec nic z uvedeného, takže z vysokého hodnocení soudím, že jsem na pochopení předností tohoto sitcomu jednak příliš starý a hlavně jsem dosud nedokázal podlehnout konzumnímu způsobu života. Pokud si však vypnu zvuk a zaplním místnost pohodovým rockovým zvukem, tak si pohyblivé obrázky slečen ty dvě hvězdy zaslouží. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Fantastická dvojice válí. Dlouhodobě chudá Max a nováček v chudobě Caroline se hledaly až se našly. Neuvěřitelně sympatické duo které perlí každou větou. Spousta dvojsmyslů vynikne při sledování v původním ang. znění. Seriál si mě získal hned u pilota. Velkým plusem jsou samozřejmě velmi sympatické vedlejší postavy. Výborný seriál 5 hvězdiček (a kdyby to šlo dal bych i víc). ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (106)

  • V epizodě si zahrály skutečné modelky. (Duoscop)

Reklama

Reklama