Reklama

Reklama

Bakugan

(seriál)
  • Japonsko Bakugan Battle Brawlers (více)
Japonsko / Kanada, (2007–2012), 75 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Režie:

Micuo Hašimoto, Hiromiči Matano, Jasumi Mikamoto, Šintaró Itoga (více)

Hrají:

Jú Kobajaši, Keidži Fudžiwara, Čihiro Suzuki, Rjó Hirohaši, Eri Sendai, Mamiko Noto, Mijuki Sawaširo, Nobuhiko Okamoto, Eidži Mijašita, Risa Mizuno (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(189)

Obsahy(1)

Fantastický svět malých koulí, které se po aktivaci transformují na bojovníky s neuvěřitelnými schopnostmi... (oficiální text distributora)

Recenze (36)

Falconica 

všechny recenze uživatele

Kopie pokémonů s blbým zvykem dělat zvraty "zčistajasna". Hrdinové tahají z rukávů karty aniž by člověk věděl, jak k té či oné kruci přišli- tzn tvůrci potřebovali aby se teď ubránil tomu si onomu problému a tak najednou zčistajasna má přesně takovou děsně silnou kartu, která ho zachrání. Jsem přesvědčená, že tohle by mi na tom bejvalo dost vadilo i jako dítěti.... ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A mám tě, ty zmetku, ty odpade! Neznal jsem tvé jméno, ale na takovou kolosální debilitu nezapomenu. Konečně jsem tě našel a zakroutim ti krkem, poplivu a pošlapu. Ty prvoplánová srágoro určená ke gumování dětských mozečků, ty nebetyčná hovadino, komercní hnoji! Takovou naprostou kravinu tobě rovnu nenajdu. Pojdi a zhyň, zajdi na mor zkryplená zvrácenosti. Uhyň a nepovstaň nikdy víc. Neviděl jsem horší obludnost, vsadím se, že na svým smrdutým ohonu máš nabalenou slizkou reklamní mašinérii v čele s nějakou bezduchou, mozkové buňky požírající, hrou pro idioty. Smrdutá žumpo zábavy s hodnotou napůl sežranýho švába: Táhni pryč! Toho, kdo tohle vymyslel bych zastřelil, pokálel a spálil. Hanba, humus, odpad naprosto nejhrubšího zrna! Ruce pryč, dětem zakázat. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po kém on je, ten onen, co tyhle klony vymýšlí? Tohle je pokračující smrt anime v přímém přenosu, výkladní skříň honby za mamonem a ukázka toho jak moc mocná studia opovrhují diváky a jaké mínění o jejich inteligenci a vkusu mají. TV Barrandov budiž za zavlečení téhle nákazy zoufalosti na naše území prokleta. Jestli uvidím ještě nějaký seriál, ve kterém se z ničeho objevují nové a nové vychytávky pro bojující více či méně žvyžátka, které je pro naprostou haluzovost nutné v ten okamžik vysvětlit (jako třeba Bitevní Karta Nefritový Bombový Antiklimax), přičemž jedna každá bude stejně v dalším kole souboje překonána další hustokartou/kouzlem/útočným módem/láskou krotitele a jeho chovance, tak bude třeba přikročit k aktivním protiopatřením a každoročně pozvat (a následně unést, protože na pozvání reagovat nebudou, anžto mají školy rozdávající kromě diplomu taky oficiální patent na rozum) dva top manažery z každé u nás fungující televize na Animefest, aby viděli, jak to má vypadat. Pro Bakugan 20%, protože neposkytuje žádný druh pobavení. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Veliká blbost! Naprosto bez jakéhokoliv klíče a logiky poskládané epizody postrádající smysl. Začal jsem nenávidět Barrandov za jeho s prominutím kurvení vkusu dnešních dětí. Měly radši zůstat u RR a Kačerů. Navíc jedna "figurka" Bakugana stojí stovku a za dvě minuty se rozbije. A vůbec, prostě mě tento fenomén dneška hrozně sere!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak tímhle se teď prostituuje vkus našich nebohých dětí? Z letmých útržků jsem se dovtípil, že se jedná o jakési zemědělsko-turistické blikající anime zabrousící občas i do oblasti nechtěného těhotenství (Bakugane do hnoje! Bakugane pod stan! Aktivuj potratovou kartu!) a jakýkoliv pokus dětí to sledovat je v rámci jejich budoucího duševního zdraví potřeba utínat již v zárodku následujícím způsobem: „Vypněte tu kravinu a běžte aktivovat úklid pokojíku!“ A pokud neposlechnou? „Vařecho, povstaň!“ ()

Galerie (83)

Reklama

Reklama