Reklama

Reklama

Mýtický motocyklový kaskadér Luke (Ryan Gosling) se rozhodne opustit svět karnevalu a hry se smrtí. Dozvěděl se totiž, že jeho bývalá milenka Romina (Eva Mendes) nedávno porodila syna. Chce je oba najít a postarat se o rodinu. Aby je finančně zajistil, spáchá na svém motocyklu řadu bankovních loupeží. Jeho dokonalé zločiny ale přilákají zájem ambiciózního detektiva policie Avery Crosse (Bradley Cooper) a zkorumpovaného šéfa místního policejního oddělení Delucu (Ray Liotta). Začíná nemilosrdný boj, ve kterém neexistují žádná pravidla. Drama přesahuje i po patnácti letech do života dvou středoškoláků, kteří zápasí s dědictvím, jehož se jim dostalo. Jediným útočištěm se pro ně stalo místo za borovicovým hájem. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (562)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který mám v lásce asi tak jako když mám jít v půlce pařby dom chrápat. Zvládnu to bez problémů, ale podle situace jsem více či méně nasranej. Tady se jedná o metr dlouhý, na rádoby nevhodným místě vysraný a navrch rozšmatlaný hovno, který ale vůbec nesmrdí. Abych to přeložil - strašně natažený drama, kterého cílem je jistě vyvolat nějaké pocity, jenže divák neví vlastně jaké, takže se jedná v podstatě o zbytečnou záležitost. Nebavilo mě to, nevěřil jsem tomu, nehnulo to se mnou, je zázrak, že jsem se na to dodíval. Nedávno jsem viděl jedno silné drama o pomstě, které byť také nebylo mojí krevní, tak ho rád doporučím místo této nicky. Kdybych mě nebylo líto herců, tak tomu dám snad jen jednu. 45% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výtečně zahrané a nenápadně, avšak naprosto jistě, zrežírované. Ta scénáristická roztříštěnost a rozdělení filmu na tři částí ovšem snímku příliš nepomáhá a to zvláště díky tomu, že ta poslední část je bohužel nejslabší. Nenabídne totiž to správné emotivní vyvrcholení a bohužel jen tak vyšumí do ztracena. U výkonu Ryana Goslinga se ovšem zase nedá nešetřit superlativy a je až obdivuhodné, jak Bradley Cooper herecky roste s každým dalším filmem. 70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,, NEMYSLÍTE SI, ŽE MÁTE POTÍŽE DÍVAT SE NA VLASTNÍHO SYNA PROTO, ŽE TEN DRUHÝ CHLAPEC UŽ NIKDY NEBUDE MÍT OTCE?.…“ /// Ryan s Evou ležej, povídaj si o minkovi a každej ví, že tenhle týpek, co to začne dělat jedný bance po druhý, to má sečtený. Jen to mohli vodplácat rychlejc, než za ¾ hodiny. Pak zvrat – svět se zbavil padoucha a máme tady vítěze - místo pomalovanýho Luka, hrdina socialistický práce (soráč, možná tomu na západě říkali jinak…) Cross. Leží si to s manželkou, povídaj o traumatu a vo miminku, a já…TÁPU. Co mi chce básník říct? Jsem pomalejší a tak až pozdějc mi dochází, že se jedná o jakousi zkrácenou verzi ságy dvou rodin. Překvapivě (?), trochu nuda. Zvlášť, když jsou na řadě parchanti a se mnou furt nic dramaticky nesmejká. Spíš se jedná o věci, který nechápu – myslím tím lidsky. Asi proto se tam, za borovicovým hájem podle mě toho nakonec stane ještě míň, než Za trnkovým keřem. (a proti tomu, co se stává za flaškou slivovice… ti moudřejší vědí…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě příběhy, který řeší, jak daleko padaj jablka vod stromu. (jasně, pak je to calvados… za flaškou vod něj jsou taky k vidění zajímavý kousky!) 2.) Fascinuje mě pohled na omalovanýho chlápka. 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Amazing! Záběr s motorkama na začátku filmu byl nekompromisní Over the TOP. Ryan Gosling opět zahrál bravůrně,ikdyž nedostal tolik prostoru,jak jsem očekával.. Film má poutavý příběh s minimem akce a pravděpodobně se jedná o nejvíce Ambiciozní film Roku. Při 140 minutové stopáži jsem ani na sekundu nemrkl a bavil jsem se skvěle,což se vyskytuje u mě zřídka .. 80% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Dost ubíjející film s - pro mě osobně - nesympatickým obsazením (kupříkladu Evu Mendes jsem nikdy nemusel, ale zde je fakt hnusná), nezajímavým dějem, a příšerně nataženou stopáží, která by šla v pohodě zkrátit o takových 40 minut. Pár momentů tam ujde, ale jako celek mě to nebavilo, postavy mi byly protivné, není tam nic, co bychom už neviděli stokrát jinde, a celé to končí zvláštně rozplizle a nedramaticky. Za mě palec dolů, ten film je ztráta času. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (18)

  • Luke (Ryan Gosling) nosí vo filme takmer stále tričká s logom metalovej skupiny Metallica. (MikaelSVK)
  • Podle Ryana Goslinga byly všechny scény, ve kterých jeho postava vykrádala banky, natočeny na první pokus. (Dr Lizal)

Související novinky

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

Rychlý Gosling, zběsilý Cooper

04.06.2011

Starý koncept z Bodu zlomu (a mnoha filmů před ním, hlavně westernů) o muži zákona a ne až tak špatném zločinci, naposledy úspěšně oprášila série Rychle a zběsile. Po podobné linii, ale v hávu… (více)

Reklama

Reklama