Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec a obrovské překvapení!!!! Akorát moje hodnocení jednotlivých povídek je asi trochu odlišné (jak jinak, hehe!) od ostatních. První povídka 80%. Úchylná, perverzní, brutální, super vizual. Ale přímá, krátká jasná, žádné překvapení. Druhá povídka 100%!!!! Ta byla nejlepší!! Naprosto perfektně promyšlená zvrácenost. Zde asi lidem dělá problém angličtina, protože se mluví dost slengovou "britštinou" a to ještě feťáckým slovníkem, takže asi většině lidem (bez titulků) unikají souvislosti. Každopádně ta bytost v kleci je žena a proč má tak obrovský penis není zas tak složité si zpětně domyslet. Zvrácené, hnusácké, brutální, dramatické psycho s naprosto úžasným koncem!! Třetí povídka 90%. Úchylné, perverzní, syrové a surové. Docela hodně drsný a vypilovaný příběh o týpkovi, se kterým jeho holka fakt drsně vyjebává (a to doslova ...). Celkově se jedná o "tripple - explo" záležitost, která se mi opravdu moc líbila!! Mohu srovnat s Asií v podobě Three Extremes (2004), povídkovým hororem stejné, ale naprosto dimetrálně odlišné asijské kvality. Dal bych snad i plný počet nebýt "nekompromisního" Rampo Noir (2005) z Japonska, které je oboum těmto povídkovým hororům v kvalitě a šílenosti ještě daleko na míle vzdálené, takže proto 4/5. Navíc v dnešní době už jsme zvyklí na ledacos, takže už to taková pecka mezi oči není.Ale i tak, líbilo a potěšilo velmi ... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Narazíte li si kikinu s akutní anginou klitoris a i koňské dávky peniscilinu přestanou zabírat, nemůžete doufat, že se z toho jen tak jednoduše vylížete. Zabránit jejímu svrbění pak vyžaduje úchylit se řekněme k méně ortodoxním metodám, nad kterými by se nejeden katolík zuřivě křižoval a freneticky hledal ve Firemním manuálu kapitolu o solných sloupech. Rozhodně bych nečekal, že s takovou prudkou romantikou, hraničící místy s "hnědou knihovnou", vyrukují zrovna angláni a dokonce naleznou v tom panteonu albionských "krasavic" i pár takových, které svým vzhledem vyděsí méně, než hororový podtext jednotlivých příběhů. Zejména hledáte li oživení vašich chcípajících pohlavních interakcí, neváhejte se inspirovat a možná budete mile překvapeni reakcí vašich drahých poloviček, když si domů přitáhnete nějakou smradlavou houmlesačku na trochu té hromadné gymnastiky, nebo si nasadíte koženou psí masku a začnete v bytě obchcávat rohy a vrtět ocasem. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Život není jednoduchý. 1) Nesourodá povídková směska začíná lehkou hříčkou Dům a domov s nesmyslnou pointou o páru, který si domů zve bezdomovkyně, které opije, zneužije a pak pravděpodobně v míru zase propustí. Nesmyslná nefunkční pointa, kterou navíc už prozradil nedočkavý distributor (!) ve svém oficiálním textu spolu s neatraktivním manželem pěkné manželky mi připomíná "hororové" povídky Miloslava Švandrlíka. Jedna hvězdička._____ 2) Stroj na mutanty je jediný příběh, který dostojí perverzním očekáváním. Vskutku nechutná reminiscence nacistických pokusů na lidech na mě zapůsobila velmi silně. Čtyři hvězdičky. Určitě k nim přispěl i otevřeně homosexuální herec 32letý Daniel Brocklebank (pasák Frank)._____ 3) Mrcha, jediná "seriózní" povídka o sexuálních úchylkách, i když bych ji spíše zařadil mezi psychologické hříčky, byla pak milým zakončením tria. Tři hvězdičky._____ 4) Výstižný komentář: darkrobyk****. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Woody Allen, autor známého bonmotu, že mozek je jeho druhý nejoblíbenější orgán, vyjádřil kdysi svůj vztah k sexuální revoluci natočením rozverného povídkového filmu Vše, co jste chtěli vědět o sexu, a báli jste se zeptat. Díval se přitom na sexualitu z té komediální, odlehčené stránky. Autoři snímku, který naši distributoři odbyli zjednodušujícím bulvárním titulem Perverzáci, na to jdou z druhé strany a zobrazují svět temných sexuálních fantazií tak či onak spojených s násilím a plným negativních lidských emocí od strachu, touhy po pomstě až po nejpřízemnější nenávist. Řadu známých a úspěšných hororových titulů posílám do filmového suterénu, ale tenhle morbidní výlet za hranice obecně tolerovaného a známého světa mi kupodivu sedl, jakkoliv ani jedna z povídek není bez kazu - všude něco přebývá, schází nebo je aspoň o kousek posunuto oproti tomu, jak bych si pointy příběhů představoval já. V konečném výčtu jde přesto o poměrně zábavnou a originální hříčku, ovšem s upozorněním, že opravdu není pro každého, a umím si docela dobře představit i kategorický odpad. Za sebe můžu říct, že jako pejskař jsem nejvíc ocenil třetí příběh o svérázném příteli němých tváří a něžných psích zoubcích v akci. Celkový dojem: 70 %. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy, ale viděl jsem jen první dva. Třetí už jsem neměl chuť zhlédnout, neboť se obávám, že bych šel s hodnocením níž. Pár věcí šlo, třeba první příběh nebyl nejhorší a člověk se i zabaví. Hodnotil bych ho lepším průměrem. To zkazil ten druhý, který mě nudil od začátku, až do konce. Snad jen na jednu scénu, tak že bych dal jednu hvězdičku. Možná by to prosekl třetí díl, ale na to jsem už neměl náladu, tak možná příště... 4/10 = 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Originální název, v překladu "malá smrt", pochází z francouzského "la petite mort", což je idiom a metafora pro výraz "orgasmus". (Verka13)
  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)

Reklama

Reklama