Reklama

Reklama

VOD (1)

Když nešikovný povaleč nešťastnou náhodou zabije svého domácího, musí udělat vše, co je v jeho silách, aby tělo ukryl. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Zvláštne. Po štekoch v Bridesmaids a Infidel dostal Matt Lucas konečne hlavnú úlohu a pre radosť fanúšikov, ešte dementnejšiu, než by kto čakal. Je to v podstate spojenie dvoch jeho úloh z Little Britain (gay - vlastne trochu gay, trochu úchyl, a retard) s jeho vizážou z Alenky. Proste kretén. A tento kretén je ústrednou postavou miestami smrteľne vážnej čiernočiernej krimikomédie na Coenovský štýl. Äkerlunda mám rád a to čo tu predviedol je takmer majstrovské a ojedinelé, bohužiaľ neviem čo. Na jednu stranu dokáže aj takého Johnnyho Knoxvilla prinútiť hrať; natočiť tak smutnú scénu, že by z toho jeden dostal depku a ukončiť ju vtipom bez toho, že by to vyznelo inak ako malo; alebo zhmotniť Millsove vynikajúce dialógy úplne bezchybne. Na druhú stranu tie dialógy sú na Millsovom scenári vynikajúce a bezchybné jediné, a niektoré pasáže (vinou scenára) nefungujú vôbec. A trochu mi vadilo obsadenie. Kvôli nemu som sa na film tešil, no okrem Crystala, Lucasa a možno Caana nedostane nikto dostatok priestoru. Juno, Knoxville a Marsden hrajú chvíľku, všetci ostatní hrajú cameá. S výnimkou vlastne toho najprekvapivejšieho na celom filme: profesora Lundgrena, ktorý v reáli vychodil štyri vysoké školy a paradoxne hrá niečo podobné myslím prvýkrát. Vcelku túto inteligentnú stupiditu nejde než doporučiť, spokojný však bude málokto. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Typická komedie ve stylu Matta Lucase kterej tu hraje to největší prase co jsem za posledních pár let viděl ve filmu. Navíc každá role tady je cameo, neni tu žádnej no name herec, a camea jsou to vcelku slušný (Dolph Lundgren tu má nejlepší roli za posledních 15 let). "Než máma umřela tak jí brácha slíbil, že se o mě postará. První věc co udělal bylo, že mi na nohu pustil bowlingovou kouli. Zlomil mi 13 kostí, nehet na palci už mi nikdy nenarostl a jsem nadosmrti plešatej." ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem si vymluvila, že Franklin Franklin z několika důvodů nemůže být verbal (např. nemá plenu), moje vysoká očekávání šla šupem dolů, ale ne zas tolik, aby mně úsměv mizel ze rtů na dobu delší, než byly rušivé momenty "seriózního" vážna, které z času na čas rozčeřily ustálenou hladinu pobavenosti, ale budiž jim odpuštěno, protože jejich protipóly, v podobě několika originálních výměn myšlenek a nejlepší postmortální bestiální sebevraždy všech dob, tyto nepatřičně působící ruchy vyvažovaly. Z nekompaktního spojení švédsky pojaté krimikomedie křížené s anglickým sociálním dramatem tak na mě vrtí ocáskem stvoření, které rozhodně není předurčeno k dalšímu šlechtění, ale o to víc dokáže přirůst k srdci. A to nejzábavnější - herci i hudba hrají tak, jakoby to neměla být vůbec blbost! :-). ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

"He died in the fire last night." "Is he okay?" :D Každopádně je film prošpikovaný velkým množstvím nechutností, takže nic pro slečinky, ale já jsem si tento film poměrně užila, i když je fakt, že mě nejvíce překvapil poměrně melancholický konec PS: Už to tu sice bylo zmíněno, ale ta camea (která vlastně nebyla ani camea) potěšila. 8) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lukáš je nádherný chlap s tělem mladého Apollona a katalogová bukvice, která musí denně dostávat tisíce žádostí k registraci. Když mohutně zaduje na alpský roh, musí se nejednomu homofobovi sevřít strachy konečník a zalézt koule do břicha. Navíc prakticky celý film odehraje jen ve slipech, aby vynikla jeho ztepilá postava. Dostal jsem sice místo očekávané Malé Británie nesmírně estetickou, oku lahodící reklamu na gaypride, která nejednoho latentního homosexuála naprudko přesvědčí o jeho opravdové orientaci, avšak bylo to natolik plyšové a žužu, že pod tři jít prostě nemůžu. Kurva, už z toho i rýmuju! Teda až na to kroužkované "u". Ale co nadělám, když mi ten zasraný korektor "nemužu" v jednom kuse podtrhával a mě na pravopysu tolyk záležý! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a trvalo iba 20 dní. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama