Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Prahy do Brna. Není to špatné, ale jak co a jak kdy. U něčeho jsem se bavil docela slušně a některé ty nápady se mi líbily, navíc místy to dokáže být docela přesné (včetně toho, jak dav jedná naprosto bezhlavě, ať stojí na jakékoli straně barikády), jenže to kazí nemalý počet trapných scének jak z kdejaké podprůměrné americké komedie, kvůli kterému to chytřejší v tom prostě vyniknout nemůže. A kvůli tomu to celé bohužel spadlo do průměru a dokonce ani nevím, jestli se mi to spíš líbilo nebo ne. Tak moc neutrální dojmy z toho mám. Tak jako tak, charakter Martyho Hugginse je zpočátku takový, jako by vypadl z Ligy gentlemanů, to se mi popravdě celkem líbilo... :D 3* ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem humor a holky nahoře bez. Naneštěstí se scénárista a režisér nechali unést a zapojili tolik emocí, že Láska nebeská je oproti The Campaign jen ochuzeným vývarem z kostky s absencí emocí. Intro bylo perfektní, avšak pak se zjevily ty nechutné emoce a člověk měl definitivně zkažený zážitek. Kdyby ve snímku neúčinkoval Zach Galifianakis, tak by nemělo pražádný význam koukat na TOTO. 60% Celosvětový výdělek k 27. 12. 2012: $103,430,245 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

"VÁLKA MÁ SVÁ PRAVIDLA, ZÁPASY V BAHNĚ MAJÍ SVÁ PRAVIDLA …. POLITIKA ŽÁDNÁ PRAVIDLA NEMÁ." … /// O tom, že volby v Americe jsou ta nejnepředvídanější událost (pokud teda nemáte hafo prachů)…. Dva podivní kandidáti a jejich souboj, má blíž ke komedii než k politice. Líbí se mi ironie a parodie na reálný politický věci, stejně jako zajímavý postavy a do nich obsazený herci. Jeden, dva (tři) kurevský ,,zápichy“ a vlastně dokonalý znevážení všeho kolem voleb (v klídku, v Americe, u nás je to přece v pořádku…) by mohlo potěšit i apolitickýho diváka. A to včetně toho ,,nádherně“ patosáckýho závěru. Komedie? Jo! Taková ta vkusná a milá zábava (…co to meleš za sračky ….?) s jednou (dvěma) nechutnostma, po který dostanete chuť vzít do ruky košťata a …. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Filmy vo politice mě nebavěj. 2.) Karel Schwarzenberg prezident? Kurva kolik mám v prasátku…? (P.S.: to zjistíte po volbách!) 3.) Thx za titule ,,Beddny“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bola kravina. Ešteže som mal pár pív vypitých inak by to nefungovalo. Najprv negatíva. Zach nie je ani trochu vtipný. Jeho postava, jeho prejav, jeho vzhľad, proste všetko ma sralo. Taký tučný sráč. Vlastne už ani tak tučný nie je ako býval. Willa nemám rád ale v porovnaní s Galifianakisom je vinikajúci. Tá slúžka Číňanka by si zaslúžila päsťou. Rovnako ako Galifianakisova manželka. Kopec vecí je trápnych. Proste hovorím o celých pasážach, ktoré tvorcovia nezvládli. Klady? Ako človek znalý politického marketingu oceňujem, niektoré interné vtipy a celkové parodické zobrazenie určitých častí kampane. Zasmiať sa dá aj mimo to. Hlavne kvôli pár vydareným vedlajším postavám a obstojnom Ferrellovi. Špeciálna pochvala patrí Dylanovi McDermotovi. Vtipné minicameo má aj Goodman. 60%, ale nebyť piva tak idem ešte nižšie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

America, Jesus, Freedom - velmi funkční zaklínadlo k vymytí mozků voličů a následnému otevření si dveří do Kongresu USA.. Jay Roach v Recount a Game Change názorně ukázal, že na americké politické scéně není všechno košer (nebo je vše až moc košer?), ale v komediální rovině působí značně rozpačitě, neboť trapnost až příliš často vytlačuje na okraj to opravdu vtipné (třeba sofistikovanou urážku z úst Cama Bradyho: „You know the difference between your mum and a washing machine? The washing machine does not follow me around when I dump a load in it.“). Zachovi doporučuji změnit si příjmení na Galaklitoris - bude se to lépe pamatovat a řecký esprit zůstane zachován.. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Předlohou k filmu bylo dílo Shawna Harwella "Eastbound and Down". (chelseaman22)
  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)

Reklama

Reklama