Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dominik je normální kluk. Má mnoho přátel, tu nejvíce sexy holku na škole, bohaté rodiče a dostatek finančních prostředků na nákup značkového oblečení. Ale jeden nevinný polibek všechno změní. Začíná se stranit okolí, všechen svůj čas tráví u počítače. Schází se s neznámou dívkou, která ho zavede do „místnosti sebevrahů“, ze které není úniku. Chycen do pasti utkané z jeho vlastních emocí, se Dominik zaplétá do sítě intrik a postupně ztrácí to, čeho si nejvíce vážil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

SjamK 

všechny recenze uživatele

Jistou působivost tomuto snímku určitě nelze upřít. Hlavně díky herectví Jakuba Gierszala mají určité momenty skutečně sílu, vše korunováno závěrečnými minutami. _ALE_ Nechce se mi říkat, že Místnost sebevrahů je mainstreamový film, jenže má k němu rozhodně blíž než k seriózní psychologické studii. S tím jsem měla trochu problém. V některých ohledech působí scénář dosti zjednodušujícím dojmem, neuchopujíce problém v celé své šíři a hloubce. ()

Jillian 

všechny recenze uživatele

Odcudziť sa spoločnosti nie je vôbec také ťažké ako by sa mohlo niekomu zdať. Prečo sa radšej neskryť niekam, kde vás nikto nesúdi. Neviete či ste sa vybrali dobrou cestou, ale nevadí vám to. Našli ste niekoho, kto vás chápe a to stačí. Veď čo je to vlastne tá realita. Z filmu som mala protichodné pocity. Niekedy by som bola radšej oceánom, lenže potom si uvedomím ...it´s not truth that you have nothing to lose. Niektoré filmy sú svojim obsahom tak silné, že ma ani nenapadne zamýšľať sa nad ostatnými aspektami. Strih? Kamera? Neviem a nechcem vedieť o prípadných nedokonalostiach či chybách. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, je to klišé. Rodiče, kompenzující svou nepřítomnost materiálním zajištěním, kteří následně nejsou schopni pojmout psychické problémy svého potomka, už tu byli mnohokrát a ještě mnohokrát budou. Stejně jako škodliovst internetu resp. chatovacích místností, kde manipulátoři vědomě i nevědomě ovlivňují slabší jedince. Nicméně Komasově podání to působí poměrně neotřele.příběh sám není kdovíjaký, ale svému účelu poslouží v pohodě. Animace chatovací místnosti sice občas zaskřípe, ale jinak jsem s ní víceméně spokojen. Nicméně jestli se o něco film může opřít, tak je to obsazení s Gierszalem na čele, který tu řádí jako pominutý. Neudělalo to na mě takový dojem jako druhý díl, ale i tak se jedná o velmi slušnou práci, kterou můžeme Poláků jen tiše závidět. 75% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí pod pokličku jedné moderní a úspěšné rodiny působí tísnivě a bolestně. Doposud bezproblémový Dominik se nečekaně ocitne v překvapivé situaci, která ho hluboce zraní. A od této zlomové chvíle se vše začne ubírat jiným směrem, než by mělo. Zaneprázdnění rodiče mu nevěnují žádný čas, ani pozornost a tak utíká na net. Zoufale hledá útočiště, pomoc, spojence, prostě někoho, kdo by mu rozuměl, naslouchal… Zajímavě zpracované tíživé téma s přesvědčivou a zároveň uvěřitelnou hlavní postavou za doprovodu krásné hudby. Season Challenge Tour, září 2015. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

V první čtvrtině filmu mi hlavní hrdina nebyl moc sympatický a že bych ho v realitě asi moc nemusel, ale jak čas plynul dál, tak se moje vědomí nořilo hlouběji do myšlenky filmu a film jako celek mi začal připadat dost dobrý. Je tu nádherně vidět jak je reálný svět zkažený a jak se snaží kazit život i všech v něm. Naštěstí není tak těžké se z něho občas dostat (i když ne pro každého) a je trochu ironické si uvědomit, že hodně lidí doopravdy žije št'astně jen někde, kde opravdový život není (sám mám na život maličko odlišný názor, ale myšlenka filmu se mi i tak líbí). Hlavní hrdina mi nejdříve připadal maličko jako kretén a to i po "líbacím incidentu". Jenže jakmile přišla Místnost sebevrahů, tak jsem ve filmu konečně našel smysl. Postava Silwie mi taky byla chvílemi sympatická a chvílemi ne, ale je nutno uznat, že dobrou úroven filmu v podstatě dává právě ona. Závěr mi přišel trochu unáhlený, ale vymyšlený byl dobře, byl emotivní a vlastně v něm byla taky ironie. Rozhodně zajímavý snímek! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • V hudobnom podklade filmu sa objavila aj skladba „Nothing To Lose“ od kanadskej kapely Billy Talent. (metal.storm)
  • Film získal na 19. ročníku Art Film Festu (Trenčianske Teplice, Trenčín) ocenenie Modrý anjel za najlepšiu réžiu. (rudeboy)
  • Když se Dominik (Jakub Gierszał) poprvé podívá do místnosti sebevrahů, lze si povšimnout různých hrobů. Jeden z nich uctívá památku frontmana skupiny Nirvana Kurta Cobaina, který spáchal v roce 1994 sebevraždu. (vyfuk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno