Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový Hrnečku vař. Co největší směsice herců v co nejkomplikovanějším příběhu. Celé je to překombinovaně nepřehledné, žádná opravdu hlavní postava tu není. A nad tím vším bdí Veký bratr, který mluví rusky a anglicky. Co tím chtěli tvůri říci? Źe je všechno zkorumpovatelné, zmanipulovatelné a všechno je odposloucháváno?! Hm, budiž, ale chtělo by to lepší kabátek... Jako film to na mne nefungovalo. Snad jen jako hraná dokumentární rekonstrukce jakési kauzy... ()

pm 

všechny recenze uživatele

Tak jo, na velké plátno tahle dobře obsazená tv inscenace vážně nepatří, ale do kina jsem se (dnes můžu říct naštěstí) nedostala. Zdeněk Merta na filmy moc štěstí nemá, to mne mrzí vážně. Vzhledem k tomu, že jsem neviděla ani jeden díl Pojišťovny štěstí, nevadí mi seriálové tváře, netrpím předsudky vůči vážně dobré Kateřině Brožové. Je ale škoda, že se naši současní debutanti snaží do svých prvotin cpát všechno, co je napadne a co se naučili, prostě styl a product placement "Hranařů" je tak vychytaný, že výpověď nemá šanci. ()

Reklama

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte si 200ti stránkovou knížku, vytrhejte z ní 100 stránek...budete pořádně vědět o čem byla? Tuším něco o zrcadlení dnešní doby. Tak přesně takový jsou Hranaři. Celé to připomínalo videoklip. Jen ve dvou scénkách nehrála hudba! A Jiří Langmajer je skutečně špatný herec, sice se snažil, ale přehrával jako kráva! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pokus o české Misson: Impossible. Starší bohatýři v drahých autech, s drahým a hlavně vybraným vkusem a jakoby čistě vyhlížející kamera(intenzita světla,která divákovi dost přibližuje takovou tu snahu o americký styl). Přihlouplé ženušky v domácnosti s kabelkami od Louise Vuitona či jak se to píše a bouchačkama v podvazcích či přihlouplé společnice jakoby nic netušíc přisedají na klín "mafiána" v drahém obleku - opět od nějákého věhlasného návrhře kdesi z Francie... Abych pravdu řekla přesně tak si představuji českou politickou scénu - samozřejmě s menší snahou o honosnost či noblesu. Bohužel tihle bohatí muži od rodiny(Rašilov,Etzler...)nikdy nejsou takhle skvěle zobrazení jako dobráci a ani takoví nejsou. Psané datumy s časem a místem kde se právě postava filmu nachází a "drámo" hudba,která se záhy objeví je právě ten první moment kdy si uvědomíte, že jste v zemi, která se snaží vším napodobit věhlasnou USA. V podstatě se mi to po herecké stránce také moc nezamlouvalo, ale musím sama za sebe pochválit Jiřího Langmajera a Sašu Rašilova. Ovšem konec s kterým jsem naprosto nepočítala mě utvrdil v myšlence,která se zabývá opět ilumináty a ovšem málokdo takovému konci přisoudí nějáký jiný než právě pošetilý význam - dle mého je na tom zrnko pravdy. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

tak takhle to dopadá, když se u nás někdo pokusí natočit "drsnej film s koulema".. 153 postav, ze kterých užší skupinka sleduje všechny ostatní na kamerách (které jsou úplně, ale úplně všude..), všichni přehrávají, většina je trapná a půlce není rozumět (Dejdarova příprava na roli zřejmě probíhala tak, že před natáčením chlastal tak dva týdny v kuse).. nejvíc parodicky pak působí stavy zoufalosti hlavních hrdinů, které jsou zde prezentovány neustálým "kurva, kurva! to je v prdeli, to je v prdeli, to je v prdeli!".. celá zápletka spolu s postavami navíc působí hrozně vykonstruovaně a tím pádem vůbec ne reálně.. až někoho u nás příště napadne natočit něco podobného, tak ať radši sbalí manželku, děcko a odletí někam s prominutím do p*dele.. prostě k smíchu.. na druhou stranu je zajímavé, jak tento film v kombinaci se znalostí hlášek z Ivánku, kamaráde dokáže pobavit.. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)

Reklama

Reklama