Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Diskuze

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Dobry serial to je, ale stale nechapem zakladnu myslienku, respketive co je Mikovi cielom. Byt podvodnikom do konca zivota? Zo zaciatku som mal dojem ze ten harvard nejako urobi, ale zjavne asi nie, takze fakt nema ziadny ciel ako dosiahnut toho co ma?

Mimochodom pridavm sa tiez k Luisovim fanusikom. Pre mna najlepsia postava serialu.

na příspěvěk reagoval gonga, radosto, EastinMiles

Uživatel Gertrudo smazal svůj příspěvek.

ZinedineCR7

ZinedineCR7 (hodnocení, recenze)

Vynikajúca posledná časť(hoc to nemuselo byť také........vzťahové) a o zápletku je postarané aj keď nebude až taká horúca. Môžme opäť rátať dni :)

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Já jsem z průběhu třetí série zatím spíš zklamaná. Je to pořád dobré, ale na první dvě série to smutně kouká s notným odstupem. Teď se klopotně dostali tam, kde měli imho skončit už na konci druhé série bez toho "dramatu", které šel proti charakteru Harveyho a částečně i Mikeovy postavy.

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

za to ako to dopadlio so Stevenom som aj ja rad. Harvey Dona na konci som myslel ze skonci inak...napr. spolu v aute :D ale Harvey si udrzal chladny odstup.

Darbyho skvelo vysackovali,necakal som ze to pojde takto lahko a ze si to vlastne posere sam..jeho gay pletky mi uplne sadli do jeho charakteru. Uz mi len chybala nejaka mini scena Mika a Rachel,lebo sa uplne divne pocas celeho dielu vyhybali.

Inak dorby diel.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Scandium

Scandium (hodnocení, recenze)

gonga

Konecne dostali vice prostoru a vyplatilo se...:) Jinak to vypada ze Darby bude vyklizet sve pozice v New Yorku i se svymi 51% :)

Uživatel EXwoody smazal svůj příspěvek.

Uživatel EXwoody smazal svůj příspěvek.

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Spoiler: nechapem Jessicu,vysvetli mi to niekto? ved aj ked Harvey bude partner,ona nestrati svoju cast,ci?

na příspěvěk reagoval hulo921

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

dO_od

oproti minulej casti to bolo lepsie,ale suhlasim ze s iten proces tak neuzivam ako boli boje s Hardmannom....takto je to taka zakopova vojna cez pesiakov.

A v tuto cast mi katrina ani velmi nechybala,hoc ju tam mohli dakde dat.

A vyvoj Mike-Rachel sa dal cakat,bolo to prilis dlho v pohode aby to vydrzalo :)

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Souhlas, splnilo se v co jsem doufal, Rachel zase nabrala na zajímavosti, to je prozatím to jediné co mi maličko vadilo takže super (a jestli to povede k Mikovi a Katrině tak jedině dobře). Ten hlavní případ mě ale netáhne tolik jako v minulé řadě Hardman, to bylo jiné kafe musím říct. I tak, ukázka na další díl slibuje další výlet do minulosti a tyhle díly jsou mé nejoblíbenější :)) bring it!

na příspěvěk reagoval EastinMiles

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

,,Harvey doesnt let Mike to ask the question...Harvey doesnt negotiate with Mike...Mike doesnt have sex with Harvey,, :DDDD velmi podareny diel

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

dO_od

To nebyla pochopitelně otázka na Tebe, ale do vzduchu jako vyjádření nesouhlasu s tím, že by měli jakožto vítané oživení pryč (podle Tebe).

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

gonga

Proč se ptáš mě, nepíšu ten seriál ale když se na to zkusím podívat maličko s odstupem, Harvey a Jessica jdou dost zpátky, ať už si provedli cokoliv, drželi vždy spolu. Na konci druhé řady Harvey krom toho, že obdržel porážku taky byl obeznámen s tím, že jestli chce své jméno na zdi, bude si ho muset zasloužit. Ať už je Harvey sebe-arogantnější tak všichni víme, že je to uvnitř čestnej chlap .. proti Darbymu byl od začátku a jestli je tu možnost (a vsadím se, že ta možnost to je), že by mohl obehrát Darbyho a místo Jessicy tak vyšachovat nečekaně právě jeho, získat si respekt u Jessicy a společně vrátit firmu zpátky do starých kolejí, tak ji vezme.

na příspěvěk reagoval gonga

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

dO_od

Proč bychom se, proboha, měli zbavovat Darbyho a spol.? Ale jinak souhlas, Rachel už mi leze na nervy.

na příspěvěk reagoval dO_od

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

dO_od

Katrina vyzera to tak ,ze ju zacina skriet svedomie zato co spravila Mikeovi.

Dvojka Rachel -Donna uz sa mi prestava pacit,cele sa to akosi zacina menej tocit okolo procesov a hlavnej dvojice Mike-Harvey....a tie prekvapive napady ked niekto nieco povie su tiez otravne

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Okay, po dnešním dílu se vážně začínám příklánět k názoru, že s postavou Rachel je potřeba rychle něco udělat, protože se stává velmi rychle nadbytečnou... dokud hrála hard-to-get byla fajn, dokonce i její Harvard trable jsem bral, otravování Donny v dnešním díle bylo ale na palici. Nakonci ji zachránil Mike a celé to vytáhl okus vejš, ale právě jim z rukávu vypadl jeden z posledních trumfů a chce to fakt s tím něco udělat.

 

Katrina si dnes určitě naopak získala několik nových fandů, obměkčila víceméně i mě, když bude v téhle cestě pokračovat, kdo ví ;)

 

Celkově po minulém dílu o dost lepší, Jessica si sice kope hrob ale kdybych měl spekulovat, Harvey ji v tom nakonec nenechá a tohle celé bude jenom hra, pomocí které se zbavíme Darbyho a spol.

na příspěvěk reagoval EastinMiles, gonga

Scandium

Scandium (hodnocení, recenze)

gonga

Souhlasim! Nigel by mel dostat vice prostoru, a myslim ze ho i dostane, zatim tam moc nebyl, alespon v jednou dile, ktery by se tocil kolem nej a Luise, jinak co na to rict, Britska anglictina zni lip nez ta americka, co si budem nalhavat, hlavne Nigel mluvi tvz. posh anglictinou, jestli vis jak to myslim...jak nejaky Lord, nebo Sir, proste hodne na urovni :) Co me ale zajima jak se rozvine postava Darbyho protoze zatim mi prijde ze se tam kolem nej nic moc nedeje...

na příspěvěk reagoval gonga

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Scandium

Taky musím říct, že třetí série mě neskutečně baví, oživení firmy anglickými ksichty (Nigel!, doufám, že dostane víc prostoru) s jejich vynikající angličtinou mě fakt hodně bere. 

na příspěvěk reagoval Scandium

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama