Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super masaker od začiatku do konca bez zbytočných dlhých dialógov. Brutálna smršť motorovkou s dobrými efektmi a dobrými hereckými výkonmi. Prekvapila hlavne krásna Tania Raymonde, známa zo seriálu Lost. Často sa hovorí že niektoré pokračovania sú zo zúfalstva, toto rozhodne nie je tento prípad. Skvelé pokračovanie, ktoré nadväzuje na slávny prvý diel. Nemôžem povedať, že som bol sklamaný dejom. Len trošku zaskočený. Inak tento film veľmi odporúčam. Bol veľmi pekný. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle se nikdy nemělo stát. Tak neuvěřitelně debilní film (a tím myslím sakumprásk celá zápletka, nejenom dílčí "nelogické" chování postav, které je v hororech běžné), že ho snad nemůžou ocenit ani ti diváci, kterým nedělá problém při sledování zcela vypnout mozek. Luessenhop by měl jít do vězení za brutální znásilnění Hooperovy klasiky, nejlíp na doživotí. Hodnocení tentokrát zesubjektivizuji směrem dolů, ale nemůžu si pomoct, už dlouho mě něco takto nenaštvalo. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak ne vyloženě všecko tu bylo na ztrestání tupou motorovkou. Zaujalo mě prvních deset minut, kdy byl v hlavní roli zadek v červených kraťáskách a deset minut posledních, kdy se zas do popředí dostalo sedm párů žeberních hrdé majitelky dámské košile bez knoflíků. Výborná věc, která chlapům jistě pomůže stlačit čas pod tři minuty hravě. Zbytek ovšem obsahoval skutečně všechna 3D: Debilní, Dementní a Daleko horší, než špatně namazaný řetěz. P.S: Skvělá reklama na dlouhověkost motorových pil. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Zatímco Hooperova klasika mě odrovnala psychicky i fyzicky do nejhrubšího zrna díky exploataci, perfektním načasováním a myšlenkám, další díly tu nechutnost, krutost, až příliš okatě zobrazují (efekty slabé). Scénáře na jednom papíře neměli vůbec vzniknout. Vlastně nenávidím každého tvůrce (kromě Nispela za solidní druhý díl), který velkolepě ničí naprostou kultovku (a unikát ve svém žánru) prvního dílu. A Tania Raymonde ty kozičky prostě neukáže. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 34,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 47,3 mil. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (spissky)

Reklama

Reklama