Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

kristynca 

všechny recenze uživatele

Ježíši, já vím, že je to pitomý! Taky se nechystám revoltovat svojí bravurní polkou proti pražským developerům, ale co mám dělat - jsem holt ta cílová skupina... Taneční čísla v duchu flash mobs na jedničku, zbytek o filmu se dočtete v ostatních komentářích, ale je to film taneční, tak co chcete víc? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taneční guilty plesure. Každý díl si říkám, že ten příběh už nemůže být tupější, ale ten následující díl mě přesvědčí o opaku. Příběh, jestli se to tím dá nazvat, by se dal shrnout tak do 5 minut a existuje zde jen jako vata mezi jednotlivými tanečními čísly. Ty jsou ale do jednoho výborné, od samotné choreografie přes kameru až po střih. V tanečních sférách si člověk opravdu nemá na co stěžovat, u tanečních kreacích se člověk baví a film díky tomu uteče. Co na tom, že zbytek nedává moc smysl a herci vypadají a mluví, jako by přišli z porna. Série, která se i přes svou tupost a jednotvárnost paradoxně asi neomrzí. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Choreografie je fantastická, hudba podmanivá a vizuálně je to velmi opojné - i s přihlédnutím k relativně střídmému rozpočtu. Bohužel dějově třepané klišé, které se mnohdy bere až příliš vážně a to se v tomto případě nedá tolerovat. Blbinka na jedno podívání. Kvůli Miami, hezkých hercům a dobré hudbě. V podstatě spíše než plnohodnotný film je to dlouhý natřískaný videoklip. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Stupidní, puberťácká až dětská podívaná, snažící se zaujmout audiovizuálem, která sice funguje, ale má to jedno velká ALE, a to děj. Ten je klasická pohádka o tom, jak parta "cool" lidí mění svět. V tomhle případě teda Miami. Příběh samé klišé, zvraty předvídatelné a viděné 100x, spousta trapných a směšných scén. Alespoň, že na ty tanečky se dobře dívá. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní choreografie a místy vcelku slušný soundtrack (i pro moje metlácké uši). Film jsem viděl náhodou ve škole (k těmhle filmům bych se v životě asi nepřiblížil z vlastní iniciativy) a musím říct, že některé taneční pasáže mě ohromily. Mluvím hlavně o té, co byla v galerii,v budově toho magnáta a pak závěrečná u mola na překladišti. Parcour kousky byly vcelku povedené a celkově ty taneční pasáže dokázaly zaujmout. Vcelku milé překvapení. Je dobré zavířit i tam, kde bych se asi nedostal. Děj to má sice dost předvídatelný, romantickou zápletku jasnou jak facka, ale i tak je to vcelku solidní zabití času. K.McCormick je kus! 64% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kde je Moose (Adam G. Sevani) a kamera se přibližuje k jeho bundě, má kapuci nahoru, ale když se kamera oddálí, je kapuce dole. (..Lucas..)
  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)
  • V baru u Ricka, kdy Emily (Kathryn McCormick) tančí se Sheonem (Ryan Guzman) salsu a poté jdou k baru, Shon v jednom záběru Emily drží kolem ramen, v dalším záběru kolem pasu a v dalším zase kolem ramen. (Hanka13)

Reklama

Reklama