Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Moc dlouhé. Sem tam nějaká akční scéna, která celkem ušla ale celkově film zabily dlouhé úseky, kdy se hlavní hrdina vykecával o tom jak je mu těžko u srdce, že mu zemřela rodina. Mě s líbilo tak 30 minut během filmu a konec, který byl parádně udělaný. Tomu kdo má rád sáhodlouhé rozmluvy o tom co dělat, když ztratíme naději a víru se to dozajista bude líbit. Já už si to nikdy znovu nepustím. Díky ale riccimu za titulky. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavě pojatý zombie horor. Žádné vřeštící scény nasnímané roztřepanou kamerou, žádné masové útoky nemrtvých. Výborné zasazení příběhu na konec občanské války zvyšuje už tak solidní originalitu filmu. V podstatě komorní vyprávění, jakási odysea, rámovaná jednotlivými kapitolami v deníku bývalého vojáka. Pár scén a myšlenek opravdu stojí za zhlédnutí. Velice příjemné překvapení. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zombie road movie z doby po americké občanské válce? To rozhodně můžu! Jen škoda, že přes historické reálie velice pomalu plynoucí děj rychle sklouzně do tradičních klišé žánru, jako je užírání se nad osudem blízkých, konfrontace s ozbrojenými zloduchy, a patetické hledání léku. Vizualizace je ovšem originální, animované části bojů se zombie nebo flashbacků jsou graficky úchvatné, a nepochybně by vydaly na úspěšný comics. Jo, a taky miluju filmy, co mají vypravěče s hypnotizujícím hlasem. Celé dvě hodiny se lze nechat unášet na příjemné vlně pečlivě budované atmosféry, a co na tom, že to vlastně vůbec není horror. Kupodivu nakonec tím, co mi tam nejvíc vadilo, byl příšerně hrajíccí Stephen McHattie v roli doktora, od toho jsem tedy po úžasném Pontypoolu čekal opravdu víc... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obával, pač se to neodehrává v moderní době. To však nevadí. I když tu akce moc není, ta mne bavila a její part není až tak podstatný, sem tam padne pár výstřelů a konec se trošku rozjede. Herecké obsazení a samotné postavy jsou úplně fantastické, navíc zpracování příběhu působí docela originálně, člověk se aj dozví, jak vznikla ta nákaza. Jenom konec bych trošku dotáhl, jinak jsem se nenudil, působí to zajímavě a je to napínavé a perfektně zpracované. Pecka, 10/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Režisér je zjevně Hillcoatův fanda, protože Exit Humanity do značné míry připomíná Cestu. Rozdíl je jen v tom, že ačkoliv v té je ta štreka hodně dlouhá, rozhodně se tolik netáhne. Co na tom, že atmosféra patří k těm velmi dobrým, když se děj dokolečka opakuje a hlavní postavou je protivná vousatá fňukna, která se o hraní ani nesnaží. Víc akce, míň filosofování. 30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama