Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Režisér je zjevně Hillcoatův fanda, protože Exit Humanity do značné míry připomíná Cestu. Rozdíl je jen v tom, že ačkoliv v té je ta štreka hodně dlouhá, rozhodně se tolik netáhne. Co na tom, že atmosféra patří k těm velmi dobrým, když se děj dokolečka opakuje a hlavní postavou je protivná vousatá fňukna, která se o hraní ani nesnaží. Víc akce, míň filosofování. 30% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mám rád ty chvíle, kdy se z něčeho-od čeho člověk nečeká lautr vůbec nic-vyloupne velké překvapení. Od Exit Humanity jsem čekal možná jen béčkovou, trošku nezáživnou zombárnu která stojí a padá na nápadu zasadit děj do Americké občanské války.. A vyklubala se z toho svěží chytře napsaná a atmosférická lahůdka(s hezkým soundtrackem). Jasně-možná to bylo o pár minutek delší a to existenciální filosofování chvilkama zavánělo vycucaným pstem a haluzí, ale jinak je to jako celek poutavé, magické a svým způsobem zábavné... Doporučuju, ale jen těm kteří nejsou alergičtí na pindy o smyslu života a nečekají nějákou akční jízdu. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, velmi příjemná a nečekaná záležitost, kterou jsem měl přes rok stranou... Kdo má nadíváno větší množství zombiefilmů, bývá zřídkakdy překvapen. Film o lásce, víře, naději, zoufalství, bolesti a překonávání překážek není žádným sentimentálním příběhem, jak by to při takové charakteristice mohlo vypadat. Uprostřed nádherné přírody, která jakoby si nevšímala utrpení a zkázy lidstva (jak s podivením konstatuje i hlavní hrdina), se odehrává drama několika lidí. Nejtěžší však není pro přeživší odrážet neustávající útoky nemrtvých, nýbrž vypořádat se se zlem, co dřímá v jiných lidech. Jestliže mě zklamala Světová válka Z, pak tenhle kanadský snímek mě vyloženě potěšil. Žádný gorefest, jen snaha přežít. Zajímavý byl i způsob, jak k nákaze vůbec došlo. Výborná hudba, dobrá kamera, pěkné masky, výživná lekačka a nenápadní herci s uvěřitelnými výkony. Pro fanoušky akční řežby tenhle snímek není... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Mám rád originální filmy a to právě Exit Humanity je. Způsob jakým je příběh podán, mě skutečně bavilo, jak málo kdy a hlavně skvělé podávání kapitol. Jde o horor a dokonce o zombie horor, který má "hlavu a patu" na správném místě, což se často nestává. Děj je od začátku chytlavý, což je výhoda, herecké výkony také skvělé, hlavně hlavní postavy (Edwarda). Nejde o klišé záležitost, poněvadž pár momentů, které překvapí se najdou. Dalo by se říct, že vše funguje, jak by mělo a proč bych neměl dát plný počet že? Dokonce i atmosféra byla fantastická, protože měla své kouzlo a byla nevšední. Hodně zaujalo i občas vsunuté animované zpracování. Pár věcí, které bych zhatit mohl, by se našlo. Nutno podotknout, že jde o nízkorozpočtový film, proto si těch kvalit cením ještě daleko více.. 9/10 = 95% ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Páni, kdo by to řekl že Kanada umí urobit takovou krásu. Toto je bezkonkurenčně nejlepší kanadský horor, který jsem viděl a asi se poohlédnu i po dalších hororech z této země. Skutečně si nestěžuji, toto jsem u hororů už hodně dlouho neviděl. Děj mě zaujal, pro někoho až moc dlouhá stopáž mě také nevadila a postavy, no škoda mluvit - úžasné. Je to naprosto to, co jsem chtěl, krásné vyprávění z dob Občanské války, které prostě musí vidět každý, kdo se trochu nebojí zombie apokalypsi. Bohužel se celkový dojem blíží k čtyřem hvězdám. Ale Kanada zabodovala Hodnotím 80% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama