Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

fmash 

všechny recenze uživatele

Nemohu než potvrdit, že se jedná o velepomalou televizní inscenaci, dokonce jsem chvíli podléhal dojmu, že je to amatérský snímek. Ale nápad to není špatný, nálada obstojná a hlavní průser (kromě v tomto případě nepochopitelné stopáže) je macešský přístup k hlavní postavě, jejíž představitel dostal nevděčný úkol většinu svého času probrečet, prokřičet, prosténat, prořvat a prohekat. Docela zklamání. 2¾. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Uaaaaa, originální film se zombíkama. A přitom jsou jsou ty potvory ze staré školy, pomalé, blbé, tak jak to má být. Hlavní hrdina přemýšlí, exteriéry parádní, dokonce i uspokojivé vysvětlení celé situace, legenda na pozadí, ve které nic neskřípe, no prostě každý zombiefan musí u filmu poposedávat nadšením... bohužel nejen nadšením. Kdyby se film podařilo tak o půl hodiny prostříhat, vůbec by mu to neuškodilo a dostalo by to celých pět nakažených generálských hvězd. Takhle za tu místy opravdu zbytečnou rozvleklost jde jedna dolů. V každém případě, tenhle výtvor žadoní o další pokračování. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Průvodce zombie světem v době občanské války v USA. Co bude příště? Zombie ve starém Egyptě, zombie při dobývání Tróje? Jděte páni tvůrci už s těmi zombie do pérdele a natočte konečně zase něco originálního. Dvě hvězdičky dávám za kameru a hezkého obrazového průvodce pravděpodobně kanadskou (protože pro filmaře levnější) přírodou. Animace jak z komiksů mě fakt nebrala. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Pomalý, opravdu extrémně pomalý kus, který však po celou dobu (i když jsem byl velmi znaven) dokázal udržet mou pozornost... A to i přes absenci jakýchkoliv gore scén (což je samo o sobě u nového zombie hororu docela pozoruhodné) a prakticky i bez akčních scén... Exit Humanity totiž stojí na skvěle ponuré a docela depresivní atmosféře, dobrých hereckých výkonech, nádherné kameře a perfektní hudbě... A i když to není pro každého, mně to ke spokojenosti stačí... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Z toho, co ze začátku vypadalo na originálně pojatý zombie horůrek, se asi po dvaceti minutách vyklubala zhovadilost céčkovější, než Dead and the damned, což byl kousek minimálně o třídu koukatelnější, přitom taky chujovina. Ale alespoň to byla chujovina dokoukatelná, narozdíl od tohohle případu, kdy jsem měla problém dožít se titulků, kór když se to táhlo víc jak mdlý zombík bez končetin. Přežito 80 minut. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama