Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které byste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

kinghome 

všechny recenze uživatele

1 800 hodnocení a já kouknu zrovna na tokovou blbost. Začnu plusy, který tu jsou tři. První je Katrina Bowden, která sice neumí tak skvěle hrát, ale je krásná a v tomhle filmu byla jediná, na kterou se dalo koukat. Druhý plus je to, že film nenudí, krátká stopáž uteče rychle a nakonec třetí plus je konečná řežba. Ono pár brutálních efektů je hezkých, ale to nestačí. I když tu byli pozitiva, tak je pro mě ten film strašně zbytečnej, Nic novýho nevymyslel a celý je to strašně béčkový. Paz de blabla je nechutná, odporná "herečka" která by snad nemohla hrát ani v pornu, obsadili snad tu nejhnusnější a nejhůř hrající herečku, kterou našli, pro ní by měli být filmy od Asylumu vrchol slávy. Celý film mě tam srala, jak její mluva, tak její ksicht a prostě všechno. Docela jsem se na film těšil, nečekal jsem nic božího, ale alespoň na ten průměr se to mohlo vyšplhat, bohužel to celé shazuje Paz. 50% ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle sestřička má sklony k poněkud netradičním lékařským praktikám, z nichž je cítit chtěně přestřelené násilí a nahota. To jsou jasné předpoklady pro solidní béčkový kousek, který navíc dobře uplatňuje svůj dráždivě voyeristický vizuál a sem tam se nebojí ukázat ani pěkně vypadající vraždící momenty. Nurse 3D ve výsledku působí svěže a i přes chatrnou zápletku zvládá bez problému udržet pozornost. Jasně, po dějové stránce nic extra a nelogičností je taky na tucet, ale jako žánrová jednohubka, proč ne. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Nurse 3D“ nepovažuji rozhodně za špatný film, ale na to, jak dlouho se o něm mluvilo a připravovalo se jeho vypuštěním, výsledek je takový celkem průměrný. Ano, je to odvážné v tom, jak se zde hlavní hvězda předvádí, ale brát tohle jako tahák na celý film, to mi prostě nestačí. Paz mi nesedla, prostě mě odpuzovala. Katrina Bowden pak jen ukazuje, že pořád bude stejná blondýna ve všech filmech. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Od tohto nemohol nikto očakávať serióznu filmárčinu. Stačí pozrieť na plagát, trailer, obsadenie, režiséra a „kvality“ sú vopred jasné. Príbeh o vraždiacej sestričke plný nahoty (a to som Vám teraz skutočne vyspoileroval kompletne celú story), v ktorom sa ohavne škaredá Paz de la Huerta prezentuje ako vyslovene tá najsexi kosť na planéte, či pomaly v celej galaxii, a pritom predvádza ten najhorší, najotravnejší, najnedôveryhodnejší a prekvapivo, aj napriek tomu, že niekoľko krát ukáže bobra, aj najmenej vzrušujúci herecký výkon v rámci hororu v tomto storočí. Úprimne som jej neveril ani len jedno zavrtenie zadkom. A neverím, že to bolo akokoľvek zámerne. Je to jednoducho nepríťažlivé poleno! Ale keď už nič iné, aspoň kvôli tomuto sa tento, ehm, horor oplatí vidieť. Je tú zle úplne všetko: od réžie, cez scenár, po herecké výkony, ale je to pomerne prekvapivo taká podvratná zábavka, na ktorú sa celkom dobre pozerá a nad tou demenciou sa po celý čas veľmi slušne zabáva (aj keď snímok rozhodne nie je taký zámerne vtipný ako sa prezentuje), ale hľadať v tom akékoľvek kvality nie je možné. Takže vyššie hodnotenie v žiadnom prípade. ()

Vojtino 

všechny recenze uživatele

Troufám si tvrdit, že Douglas Aarniokoski jednou natočí ceněné dílo, pokud ovšem dostane do rukou kvalitní scénář. Zatím to tak podle hodnocení jeho filmů sice nevypadá, ale určitě to není špatný režisér. Nurse je seběvedomá filmařina s výborným vizuálem, ale špatně napsaná a s hroznou představitelkou hlavní role. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama