Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Juan de los Kabanos je prostě nářez jako prase. Od začátku našlapaný hláškama jako kráva....."staříka nebudeš harpunovat ! " , člověk se u toho řeže celej fim, protože extrémně nesympatickej Jenda a Lazáro tupej jak majzl jsou dvojka k pohledání. Trikově snad céčkový, ale koho to sere. O to tam ani moc nešlo. Celá Havana squadra byla výborná a když si k tomu člověk dá pár panáků seňora Zacapy z Guatemaly, tak je o ten správnej štředojihoamerickej zážitek postaraný. Te quiero Juan :) 95% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná a naprosto nevtipná amatérská sračka plná naprosto nesympatických ksichtů, kterým od samého začátku přejete bolestivou smrt. Efekty jsou úplně úděsné a jsou způsobeny nízkým rozpočtem. To bych zvládl akceptovat, ale pokud tvůrci vědí, že jsou efekty tak debilní, tak proč je tam tvůrci nacpali v takové hojnosti. Ze záběrů na bortící se město se mi chtělo vážně zvracet. Samotní zombíci ujdou. Hlášky se neustále opakují, po druhém poslechu přestávají být vtipné, po třetím poslechu začínají být trapné. Více než hvězdu z toho prostě nedostanu a celé zdejší relativní nadšení je mi naprostou záhadou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve snímku je určitě cítit nějaké ty společenské prvky, které jsou na Kubě, chudoba, ale i ono silné vlastenectví, které se postaví proti něčemu novému, zlému, ale především je film dobrý, originální, zábavný, a přitom funguje i v dramatické rovině, kdy i finále je podáno s nadhledem, ale dovede vás přece jen zasáhnout. Kubánci a Španělé s filmem „Juan de los muertos“ trefili do černého. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a pár dobrých scén nezachrání ty nevtipné a nudné. Sice je to slušně udělané a je vidět, že samotné herce to natáčení nejspíš bavilo, ale na mě se to bohužel moc nepřeneslo, navíc tomu ubližuje i absence citu pro tempo scén. S takovou je to pak ve výsledku prostě dost mdlé... Lepší 2* ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát to bylo dost dobrý.Překvapení jako prase.Strašně mi to připomínalo Soumrak mrtvých a přitom to bylo ůplně jiný.Musím uznat,že Soumrak mrtvých je moje oblíbená hororová komedie.Ale tohle ji rozhodně převálcovalo.Parádní jízda se spoustou rumu,krve a výživných hlášek.Můžu všem jenom doporučit.A komu se to nelíbí,ať mi prdel políbí. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama