Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze to brutalne zhorelo v kinach, su tu niektore pekne sceny - jedenie chrobakov - ja by som si ich aj oprazil, sklady, helikoptery, dzungla, hady ....... jo a dvaja chlapi sa bozkavali, uz chapem tie mnohe 4 spunty - ba poniektori dali aj 5. Dialogy mali hlavu, miestami dokonca aj patu , stale vsak prepadak se vsim vsudy : 6 % ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Jen co jsem tě vytáhnul z jedný díry, našel sis jinou" Tahle (zde naprosto podhodnocená) nadupaná, svižná šílenost s názvem Pistolníci si prostřílela trnitou cestu až na samotný vrchol akčního béčka. Z Lamberta přímo srší "šílenost" na všechny strany a z jeho parťáka, charismatického pistolníka Peeblese jde místy opravdu strach! Naprosto špičkové dialogy napumpované vtipem, které se nenechaly zkazit dabingem (J.Pomeje), skvělé akční momenty a perfektně "slizský" záporák D.Leary mi dovolují nabýt pomlyslný ČSFD zásobník a vystřílet 5*!! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedno z najzabavnejsich akcnych beciek s neskutocne vtipnou a dokonale zohratou ustrednou dvojicou Lambert - Peebles. Na strane zaporakov zase uraduju drsny Leary a slizky Patrick Stewart. Akcia je sice len standardna, ale to nevadi. Aspon je natocena dokonale prehladne a ked niekto po niekom vystreli, tak vybuchuju stare dobre kapsulky a nie trapne digitriky. Vdaka sviznemu tempu a skvelym hlaskam film ani na sekundu nenudi a aj po rokoch som sa skvele bavil. Film z cias, ked este oznacenie becko neznamenalo nieco negativne. 8/10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film. Co taky čekat od slabého režiséra Derana Sarafian, že. Nutno však dodat, že tentokrát dostal k dispozici naprosto pitomý scénář nedávající smysl. A podle toho to vypadá. Jednotlivé scény na sebe téměř nenavazují, o nějaké zajímavé zápletce nemůže být řeč a všeho všudy se tu vyskytují asi jen dvě povedené scény a pár gagů, které jsou tak blbé, že se prostě nedá se jim nezasmát. Lambert s Peeblesem se po celou dobu tváří neskutečně trapně. A asi je to tím, že jim až na place došlo, v čem to vlastně hrají. Jednoduše hráli v kravině. 40% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"ZABIJ HO!" - "VÍŠ, MYSLÍM, ŽE POŘAD JEN NĚKOHO ZABÍJÍME A ZAPOMÍNÁME HLEDAT TY PENÍZE." Standartní béčková buddy movie z džungle od Intersonicu s vysmátým Lambertem, která si leccos půjčuje ze starších filmů (spaghetti westernová úvodní scéna ve vězení, skok ze skály a la BUTCH CASSIDY A SUNDANCE KID) a v mnohém mi připomněla pozdější VÍTEJTE V DŽUNGLI. Spoléhá to na klišé, není to tak vtipné jak by chtělo a chybí i jakákoliv zapamatovatelná akční i jiná scéna, ale dá se to. Scénář Stephen Sommers, malé plus za Brendu Bakke. Pro Derana Serafiana to byl nejplodnější rok (NEBEZPEČNÉ PÁDY, mizerný DUEL V POUŠTI), po kterém se ale uklidil do televize a i pro Lamberta byla spolupráce s ním počátkem sestupu do druhé ligy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama