Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film som pozeral včera večer a od pozretia uplinulo skoro 24 hodín. Prvotný dojem pominul a môžem robiť to, čo viem najlepšie, a to kritizovať. Už od počiatku filmu sa ukázala ta obohratá chyba. Všetci a všade vedia anglicky. To, že anglicky vedel personál hotela je asi štandart a neprekvapil ma ani barman v bordeli, kde su zvyknutí na zahriničných klientov. Náčelnik polície vedel dobre anglicky, tak to tiež môže byť. Moldavci su asi extra nadaní na jazyky. Okerem moldavčiny a ruštiny v pohode zvládaju aj angličtinu vrátane ožratých ciganiek na ulici - sranda. Ani jeden prípad, že by niekto nerozumel. Tak to prehnali. Mal by som pochopenie, keby sa jedná o céčkovy film, alebo film staršieho ročníka, ale v dnešnej dobe? Malo to samozrejme aj výhodu a to, že som nemusel čítať titulky. Jednoduchým spôsobom sa mohli tomu vyhnúť a to tak, že by sa dej odohrával v USA. Film sa mi napriek tomu dosť páčil a chcel som udeliť 4*, ale čo je moc, to je moc. Finálnu časť filmu absolútne nezvládli. Organizovaná skupina obchodníkov s bielym mäsom, ktorá siaha až po ministra či koho a nechá zapaty telefón unesenej babi? Jediné vysvetlenie ma napadá, že si myslia o moldavcoch, že su 100 rokov za opicami a nevedia vystopovať zapnutý mobílny telefón. Samozrejme 14 ročna šťanda z USA ma program v notebooku a vie to. Každý by mobil rozbil, vypal atď., ale oni ho presúvali z miesta na miesto a ešte aj zapaty. Aby toho nebolo málo tak zápasnik čo nikdy nestrielal s manželkou, čo vypadala, že nevie ani upiecť kura a oprať bez automatickej pračky, sa vydaju na odlahle miesto mezdi skupinu gangstrou zachrániť dcéru. Cesta mala trvať asi jeden deň, ale došli skoro súčasne s dvojicou Van Damme a syn, ktorí boli od veznice vzdialeny 90km. O prestrelke v tom väzení už radšej pomlčim. Udelil som 3*, ale priznávam sa, že v puberte by som dal bez problémov 4* možno 5* a mal by som nostalgicku spomienku. Tým som chcel naznačiť cielovu skupinu na ktorú sa zrejme tvorcovia zamerali. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš velkou srajdu, ale nakonec se z toho vyklubala celkem snesitelná podívaná. I když je pravda, že dost scén je tu dost přitažených za vlasy a spousta „herců“ až nechutně přehrávala – zvláště když ti ochotníci umírali. JCVD natočil několik lepších filmů, než bylo tohle, ale znám i dost mnohem horších. Jedno se mu musí ale nechat – dokázal zplodit celkem charismatické děcka (zvláště pak ta jeho dcerka…), leč ani jeden zřejmě moc slušnou hereckou kariéru neudělá – nemají na to, raději ať se věnují bojovým sporům a cvičení. Asi nejvíc pobavila americká mamina v podání Anny-Louise Plowman – sice byla na první pohled blbá jak trubka, ale postupem času ukázala, že umí nejen mačkat chlapské koule, ale i zacházet se zbraní…A co mě zaujalo nejvíce – jak rychle se dokázal z totální opice Van Damme vždycky dostat – to bych taky potřeboval… ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neberte rodinu na výlet do Moldávie, pokud nehodláte riskovat proměnu svého dítěte v bílé masíčko. Pokud však přesto hodláte objevit patrně neexistující krásy této země, tak si s sebou vezměte kontakt na řezníka Samsona Gaula, který se sice dívá na svět skrz dno vodkou čerstvě opuštěné láhve a do krámu za ním chodí strašit mrtvé děti, ale v hlavě má aktuální seznam obchodníků s dětskou prostitucí a jeho končetiny se umí "správně zeptat". Co se týká filmu, tak se dá jistě spekulovat o tom, zda by děj nemohl být trochu méně průhledný nebo zda by nebylo vhodné do filmu angažovat alespoň jednoho skutečného herce, ale tady jsme ve světě, kde se se slečna Oicuki a pan Mawaši potkávají s rojem létajících kulek a jako výplach mozku to funguje celkem uspokojivě. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

1.) Pokud si hodláte na Balkáně a směrem dál na východ zřídit výdělečný obchod s masem, musí být bílé, 2.) až ho otevřete, tak počítejte s tím, že ho zase brzo budete muset zavřít. Vodkou napuštěný Krkovička JCVD má totiž o chodu řeznictví jiné představy.. Varenbergovic rodinka pěkně pohromadě v nečekaně netupé, přehledně nasnímané i sestřihané akci. Jen kdyby se při střelbě trošku kryli a během dramatických scén se člověk nemusel kousat do rtu - pak by to bylo větší překvapení, než kdyby Cage nedostal vízum do Rumunska.. Dávám upřímné, plnohodnotné, tři hvězdy - už jen proto, kdybych si chtěl někdy v Kišiněvě koupit dvacet deka kabanosu a tři páry libereckých párků.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadne, když neschopný autor natočí svých 96 hodin. Totální amatérismus a levnost čouhá každým záběrem, nesmyslnost dialogů a neschopnost herců hraje prim a neskutečná délka filmu diváka doslova unudí. Mám Van Damma rád a mám pro něj velkou slabost, navíc tady vypadá fakt báječně, je parádně nabušený díky přípravě na Expendables 2 a evidentně má chuť hrát. Jenže ten film je tak strašná blbost! Ach jo. Proč? Vždyť se určitě dá natočit slušný akčňák i za málo peněz. Tohle nemá skoro žádnou úroveň, kromě úvodní bitky Van Damme ani nic nepředvede, spíše jen střílí, ale je to tak špatně a hlavně levně natočeno, že nad tím rozum zůstává stát. A zase tu musí Jean chlastat. Hernajs to dělá skoro v každém filmu Lundgren a už i Jean Claude. Nebaví mě to a dívám se na to jen z nostalgie. Sorry, chlapci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama