Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zatraceně příjemné překvapení. JCVD předvedl v Postradatelných, že jako herec ještě nepatří do starého železa. A tento film to jen potvrzuje. Šel jsem do toho s tím, že mě může jen a jen překvapit. Už na začátku jsem si ale říkal, že to nebude jen pitomé céčko s vyhaslou akční hvězdou. Příběh není vůbec tupý. Má hlavu a patu a často to vypadalo na film, který by se neztratil ani v kině. JCVD povstal z mrtvých a natočil parádní akční film, kde v roli řezníka zachraňuje americkou dívku z rukou moldavské mafie. Taková horší variace na Taken, kde ale slovo "horší" neznamená nic špatného. Osobně bez okolků řadím 6 Bullets k nejlepších, ba možná i na první místo, filmům s Jean Claudem od roku 2000. Palec nahoru. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč nedat 4*. Van Damme stále ve skvělé formě. Příběh 1000x omletej, ale co už. Co se týče akce tak ta byla v první polovině více než dobrá. Druhá polovina klesá jak v kvalitě akčnosti tak i po logické stránce. Každopádně jsem se bavil a JCVD mě hodně překvapil proto nevidim důvod nedat tu 4*. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Van Damme bude už asi do smrti točiť len video béčka za pár doláčov, ale Six Bullets sa môže zaradiť medzi tie pozeratelnejšie filmy. Príbeh síce neponúkne nič zaujímavé a je to v podstate ďalší Taken len tu nehrá Liam Neeson. Van Damme je poslednú dobu celkom vo forme a protivníkov si tu stále dáva ako tabletky pred cvičením. Nie je to taký tupý film ako to by ste možno čakali, len škoda toho nudného príbehu. Na jedno pozretie fajn. 55% - 3* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kvalitka! WCJD a partička rumunských cigošů a socek z pracáku zase někomu perou prachy za drogy. Jinak to prostě není možné! Tyhle balkánské blockbustery, plné vytříbených, charakterních herců, dechberoucích soubojů, skvělých pyrotechnických efektů, doplněné o vynikající režií, fantastický scénář a famózní soundtrack, který vám zní v uších ještě dlouho po skončení jako pískající monoskop, by se rozhodně měly točit ve 3D. Na druhé straně je velmi hezké, že se tu najde docela dost postižených dětí, které to plně docení! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku má film našlápnuto mezi nadprůměrné akční filmy a vypadá to na povedený comeback belgické mlátičky. Překvapuje i scénář, který se snaží do děje vnést originalitu a nebýt jen tuctovou kopií stokrát viděných dějů. Žel film sráží slabší herecké výkony a ne zrovna vhodná hudba. Viděl jsem dabovanou verzi a to je dost nepovedená a chudá práce českých zvukařů... Holt asi nebyly na kvalitu peníze :-/ 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama