Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kvalitka! WCJD a partička rumunských cigošů a socek z pracáku zase někomu perou prachy za drogy. Jinak to prostě není možné! Tyhle balkánské blockbustery, plné vytříbených, charakterních herců, dechberoucích soubojů, skvělých pyrotechnických efektů, doplněné o vynikající režií, fantastický scénář a famózní soundtrack, který vám zní v uších ještě dlouho po skončení jako pískající monoskop, by se rozhodně měly točit ve 3D. Na druhé straně je velmi hezké, že se tu najde docela dost postižených dětí, které to plně docení! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

JVCD v Moldavsku dělá sekanou z prasat a místních mafiánů. Tento další jeho béčkový film mě dost překvapil. Není totálně blbý ač má klasická klišé a vady podobných snímků. Jen si myslím, že je až moc dlouhý. 2 hodiny na film, který dost připomene Taken, je opravdu moc.Prvních 30 minut se moc táhne. Jakmile pak nastoupí JVCD jako starý ex-legionář, pak to má tu pravou omáčku. Pro fandy Stargate Atlantis je potěšující účast Shapperda (Joe Flanigan), který si střihne pár akčních scén. Nebylo by od věci, kdyby natočil pár akčních věcí. Postavu i charisma vlastní. Rumunské prostředí vydávané za Moldavsko funguje a kamera i střih nedržel někdo s třesem ruky. Za mě příjemné překvapení a nadprůměrný akční béčko s JVCD. Btw. Po delší době jsem neslyšel nadabovaného JVCD od Pomejeho. Hodnocení OST: béčkový průměr 5/10 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle film se povedl. Chybou je, že je film na béčko poměrně dlouhej, ale úplně mě to netrápí. Trošku kamera jde jinam, hlavně ke konci ... Co se týče příběhu, tak nemám nic proti, Van Damme tu hraje opravdu přesvědčivého zabijáka, akční scény tu jsou, není jich kvantum, ale je jich poměrně dost. Film je docela drsnej a krvavej, ještě víc než Assassination games. Takže hodnotím : 82% = **** ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jean Claude Van Damme (můj oblíbenec) na vzestupu!!! Poslední tři filmy - počínaje JCVD, přes Assassination games a po 6 Bullets - jsou poměrně kvalitními filmy. Opět se neubráním srovnat tyto filmy například s debilním Terorem ve vlaku, což byla hrůza. 6 bullets mi silně evokuje 96 hodin a lehce i Muže v ohni (nebudu psát proč, nechci spoilerovat, ale myslím, že to v tom jde lehce poznat). Takže příběh je ohraný a několikrát viděný, ale co mají tvůrci stále vymýšlet za originality? Začátek filmu je solidní akčňárna, potom jde o dobrý thriller a konec mi silně připomínal jednu epizodu z 24 hodin ze 4. řady. Jean Claude Van Damme zde vypadá velmi ve formě a navíc je to prostě sympaťák! Akční scény nejsou vůbec špatné, ale mohlo by jich být více. Ernie Barbarash by však svoji režii mohl trošku zplešit. Jsem zvědavý, co přinesou Expendables 2 pro budoucí kariéru Van Damma, protože stále je vidět, že na to má! Tento film si zaslouží 4*. Teď už jen doufat, že Van Damme si nepodělá reputaci v pořadí čtvrtým Univerzálním vojákem, od kterého já čekám průser! 6 bulllets je koukatelný lehký nadprůměr! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

JCVD a jeho lipom kopou do moldavských mafiánů a prodejců bílého masa. Po pravdě řečeno čekal jsem větší sračku než jsem nakonec dostal. Na začátku jsem si dokonce myslel, že se snad dívám na belgické znovuzrození, úvodní nožířská vybíjená měla opravdový šmrnc a dokonce ani události příští nenasvědčovaly, že se dívám na další bijcův průser, napínavý únos pubescentky, zoufalí rodiče, bezradná policie, pátrání na vlastní pěst, kontakt JCVD, dělání Zagorky, překonání Zagorky , nástup JCVD v plné síle a ... průser. Rozjede se totálně dementní chvílemi akční "podívaná" a děsně sofistikované vyšetřování ztráty třídní knihy stylem: Já Vás všechny nakopu, protože jsem JCVD a řezník a vy mi všechno, ale kurva všechno vyklopíte! Ale tak tenhle model by mi pořád ještě nevadil, ale ona ta demence se počala neuvěřitelně stupňovat až přímo ejakulovala v orgastické křeči v bývalém sovětském vězení s názvem Čuryna. A čuryna to vážně byla. Dvě, ať nežeru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)
  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama