Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu Collector z roku 2009 jde v klasické klišoidní šlépěji druhých dílů. Je to přímočařejší, umírá více lidí, teče více krve a postav je také více. Jenže více je někdy méně. Nebudu tu plkat, protože tohle si nebere nic z prvního dílu. Vlastně jen postavu zabijáka a zlodějíčka. Krev stříká ze všech děr a koutů. Lidi umírají jak na běžícím páse a člověk si nestíhá ani k nějaké postavě přirůst. Vlastně vám bude jedno - kdo umře a kdo ne. Jde to tak rychle, že za hodinu je vše hotovo. Otázek plno a odpovědí málo. Atmosférická jednička x tupá krvavá dvojka. Tuctovka, kterou zvrací Hollywood každý rok po litrech. Hodnocení OST: Oproti jedničce hudba místy ruší a někdy nebuduje atmosféru. 5/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Collector byl fajn, ale tohle je bohužel průser. Tam, kde jednička sázela hlavně na dusnou a komorní atmosféru, dvojka přidává na akci, střílečkách a osobních soubojích. Pokračování tím pádem ztratilo největší sílu svého předchůdce. Navíc zdejší smrtící pasti jsou už hodně, hodně "over the top" a sám Sběratel tím vyvolá dojem toho nejschopnějšího technického inženýra s darem dokonalé předvídavosti. Hudba a brutalita jsou ok, jenže pouze na nich film nestaví. The Collection je tak pro mě prvním velkým zklamáním hned z kraje letošního roku. Fuckt! ()

Reklama

Kangax 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som si nepomyslel že dám toľko bodov novému hororu, navyše zameranému skôr na akciu a na samoúčelnú brutalitu... Tak prečo tak činím? Tento film má totiž hneď niekoľko sympatických predností oproti podobným žánrovým kúskom. V prom rade sa mi páčilo ako rýchlo ide na vec, žiadne zbytočné kecy v prvej polhodine ako býva u podobných hororov zvykom, takže som bol ušetrený od dementných mládežníckych problémov, aj keď úplne na začiatku to tak nevyzeralo. Naštastie účastníkov diskotéky veľmi rýchlo totálne zmasakroval maskovaný vrah a hneď sa mohlo ísť na vec. Hádanky a pasce boli celkom logické, postavy si počínali uveriťelne. Navyše hlavný hrdina je celkom sympatický a dá sa mu fandiť. Veľký to rozdiel oproti už vyšumelému popcornovému sendviču Saw, kde už ani nikto nevie kto je kto a aké má motivácie. Kratšia minutáž než je bežne zvykom filmu tiež sekne, prakticky tak neexistujú hluché miesta a akcia je napínavá a uveriteľná. "Relatívna nezničiteľnosť" zabijaka je už od čias slasheru tradíciou, tu som sa nečudoval. Veľmi u mňa zabodoval vydarený záver a v neposlednom rade názov opusteného hotela, kde si "Zberateľ hmyzu" urobil svoje sídlo... Hotel Argento..:) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to tady!! Lepší Horor, jsem si na začátek  roku, ani nemohl přát. Parádní, úvodní párty masakr !! Velice dobrá hudba, šílený záporák z jedničky, výtečné Gore, nuda zde nehrozí ani náhodou. Neskutečně, jsem si to užil. Best brutál, za měsíc leden a troufám si říct, že tohle zůstane v mojí Top 5 za rok 2013. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dunstan: Sám v hotelu (Argento).. Většina z toho, co stavilo Sběratele nad průměr horor-tortúrové produkce a u čeho si člověk nemohl říct, že už to někde Saw, nyní zmizlo jak návštěvníci diskotéky po senoseči. Depresivní atmosféra, mučivá bezvýchodnost situace, strach o osud postav a i ten Juan Fernández v roli Pastičkáře, co má oční rohovky zbroušené jak Riddick. Naopak přibyla nucená akčnost, wtf momenty a jedna sbírka zvadlejch růží - jednotka žoldáků, co jako by z břicha vypadla céčkovým filmům ze Syfy channelu. Dunstan vstoupil podruhé do téže řeky, ale vybral si období sucha.. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)
  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)

Reklama

Reklama