Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu Collector z roku 2009 jde v klasické klišoidní šlépěji druhých dílů. Je to přímočařejší, umírá více lidí, teče více krve a postav je také více. Jenže více je někdy méně. Nebudu tu plkat, protože tohle si nebere nic z prvního dílu. Vlastně jen postavu zabijáka a zlodějíčka. Krev stříká ze všech děr a koutů. Lidi umírají jak na běžícím páse a člověk si nestíhá ani k nějaké postavě přirůst. Vlastně vám bude jedno - kdo umře a kdo ne. Jde to tak rychle, že za hodinu je vše hotovo. Otázek plno a odpovědí málo. Atmosférická jednička x tupá krvavá dvojka. Tuctovka, kterou zvrací Hollywood každý rok po litrech. Hodnocení OST: Oproti jedničce hudba místy ruší a někdy nebuduje atmosféru. 5/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Collector byl fajn, ale tohle je bohužel průser. Tam, kde jednička sázela hlavně na dusnou a komorní atmosféru, dvojka přidává na akci, střílečkách a osobních soubojích. Pokračování tím pádem ztratilo největší sílu svého předchůdce. Navíc zdejší smrtící pasti jsou už hodně, hodně "over the top" a sám Sběratel tím vyvolá dojem toho nejschopnějšího technického inženýra s darem dokonalé předvídavosti. Hudba a brutalita jsou ok, jenže pouze na nich film nestaví. The Collection je tak pro mě prvním velkým zklamáním hned z kraje letošního roku. Fuckt! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být to vtipné, byla by to fajn absurdní komedie. Být to méně debilní a přehnané, byl by to fajn horor. Ale v téhle podobě je to jen laciné, samoúčelné torture porno (přičemž slovo "laciné" nehovoří o rozpočtu), které v absurditě "pastí" překonává i ty blbější díly série Saw. Kdyby se v závěru onomu opuštěnému hotelu otevřela střecha a vyšlo najevo, že geniální Sběratel si v něm postavil improvizované vesmírné středisko, přičemž se právě raketou chystá prchnout kamsi k Marsu, ani by mě to moc nepřekvapilo. On ani první díl nebyl výkvětem scenáristického umění, ale aspoň měl dobrou atmosféru a působil dost zle, depkoidně. Tohle je špatnej vtip, kterej poslouží jen k ukojení nejnižších žánrových pudů. Podle mne, samozřejmě. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování vzdělávacího filmu o sběrateli, který ze všeho nejraději shromažďuje lidi. Film se táhne ve smradu svého předchůdce. Je naprosto bez atmosféry a jediné co divák může obdivovat je manuální zručnost a záviděníhodná předvídavost hlavního hrdiny. A tomu nesmyslu o úžasném a překvapivém konci vůbec nevěřte. Je to kec. P.S. Camrip nebyl špatný, jen na pravé straně chyběl kousek obrazu. A po dlouhé době v době pirátského nahrávání zvukové stopy nebyl v kině nikdo nemocný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V případě snímku „The Collector“ se mi líbila myšlenka, že se jedná o film, kde nejde o nic jiného než o tu krev, o ty efekty. U snímku „The Collection“ už jsem čekal přece jenom trochu víc, nějaký ten příběh, který se bude rozvíjet. Závěr nechává opět otevřená vrátka a já jsem zvědaví, jestli se do nich tvůrci ještě pustí. Předpokládám, že nikoli, ale ono je možné všechno. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama