Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (298)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu Collectora mě zajímalo, protože rozhodně je to velice tajemná postava. Nicméně pokračování trpí všemi známými neduhy druhých dílů. Více mrtvých (v tomto případě mnohem mnohem více mrtvých), kratší stopáž a slabý scénář. Já osobně jsem si moc nepochutnal, zatímco první díl měl vydatnou atmosféru, která byla mnohem stísnější díky rodinnému domu, druhý se odehrává v mnohem větších kulisák a to rozhodně filmu uškodilo. Závěr je pro mě trošku zklamání, protože jsem se již nechtěl s Collectorem setkávat ve 3. díle. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jatka! Zadání tvůrcům zřejmě znělo: Rozsekejte co nejvíce lidí na maděru! Kombajn na diskotéce byl velkolepý, kam se hrabou sprchy z Bladea, nebo lopatky vrtulníku z 28 týdnů poté. Film z velké rodiny Saw si na nic nehraje, předkládá jen mnohokráte omleté téma - dům+pasti+oběti+maniak v masce = cisterny krve a kruté smrti. Pokud divák ví, do čeho jde, a pokud je na tento typ filmů naladěn, pak není co řešit. Ostatní, pokud nemají potřebu proložit si intelektuální nezávislou scénu béčkovým masakrem, nechť raději zhlédnutí vynechají, ušetří si tak čas i duchaplné komentáře o tom, že tohle tedy opravdu nečekali. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ MYSLÍTE, ŽE JI NAJDETE VY A POLICIE NE?“ … ,,PROTOŽE JSEM OCHOTNÝ UDĚLAT VĚCI, KTERÉ ONI NEUDĚLAJÍ. SESTAVÍM TÝM, KTERÝ HO NAJDE A ZABIJE“...... /// Sběratel to rozjíždí ve velkým. Komorní prostředí rodinnýho sídla mění …. tak třeba za párty. A Elena má kliku, páč se jí může zúčastnit! Po 10ti minutách je tu bedna a jedem! Husťoučká barevná zábava, plná cinkání kovovejch předmětů začíná…. Magorů, kteří lidem uříznou koule proto, aby je jima mohli nakrmit ve světě (filmovým) přibejvá (proč si bral teda holku….? Aha…). Jenže těch, co maj fantasii a pracujou v baráku plným bludišť s pastičkama, zase u nás v okrese (Liberec) tolik není. A tak, přestože jednička byla prostě první, furt se jedná o solidně napínavanej produkt, v jehož smyslu bych nehledal zbytečnej nesmysl. Ty vraždy sice přestávaj bejt extrovně výjimečný, ale zase to má solidní tempo a parádní stopáž. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím vyčistit discošku (tak nějak brutálněji). 2.) Miluju sbírky všeho druhu. 3.) Když vodcházím do továrny, dávám si na ksicht škrabošku (nebo nějakou jinou píčovinu). 4.) Thx za titule ,, Batista alias Kroenen“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Před lety mě z ničeho nic zaujal napínavý COLLECTOR, no, a dvojka není nic než okoukanej mrdkou slepenej torture-pornovej sendvič SAW a HOSTELa, s úplně nechutnou záchranářskou misí jako náplní uprostřed. Furt se sice něco děje a krvavýho masa se válí všude dost, ale záporák ztratil jiskru a je to kurva neuspokojivá prázdná nuda kdesi v labyrintu pastí a končetin mrtvých těl. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama