Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (299)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ MYSLÍTE, ŽE JI NAJDETE VY A POLICIE NE?“ … ,,PROTOŽE JSEM OCHOTNÝ UDĚLAT VĚCI, KTERÉ ONI NEUDĚLAJÍ. SESTAVÍM TÝM, KTERÝ HO NAJDE A ZABIJE“...... /// Sběratel to rozjíždí ve velkým. Komorní prostředí rodinnýho sídla mění …. tak třeba za párty. A Elena má kliku, páč se jí může zúčastnit! Po 10ti minutách je tu bedna a jedem! Husťoučká barevná zábava, plná cinkání kovovejch předmětů začíná…. Magorů, kteří lidem uříznou koule proto, aby je jima mohli nakrmit ve světě (filmovým) přibejvá (proč si bral teda holku….? Aha…). Jenže těch, co maj fantasii a pracujou v baráku plným bludišť s pastičkama, zase u nás v okrese (Liberec) tolik není. A tak, přestože jednička byla prostě první, furt se jedná o solidně napínavanej produkt, v jehož smyslu bych nehledal zbytečnej nesmysl. Ty vraždy sice přestávaj bejt extrovně výjimečný, ale zase to má solidní tempo a parádní stopáž. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Toužím vyčistit discošku (tak nějak brutálněji). 2.) Miluju sbírky všeho druhu. 3.) Když vodcházím do továrny, dávám si na ksicht škrabošku (nebo nějakou jinou píčovinu). 4.) Thx za titule ,, Batista alias Kroenen“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu bola dobrá s celkom fajn hudbou.Záver sa mi páčil najviac.Je to ináč dobrý nápad na zamyslenie. Predstavte si, že ktosi by vás hodil do krabice, zamkol a uniesol.Potom by vám dovnútra strieknul uspávacieho plynu a v bezvedomí si vás pripútal a splňoval si svoje sadistické chúťky.Rezal, hrýzol, škrabal... púšťal do vás chrobáky...predstavte si, že sa vám podarí uniknúť a vy si ho potom kdesi odchytíte....Ja by som na takého nachystal sikovky a jeho gule by spoznali stredovek. :D ...predstavujem si, že Arkinovi sa to v hlave pomätie a vznikne trojka- on v hlavnej úlohe. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Collector byl fajn, ale tohle je bohužel průser. Tam, kde jednička sázela hlavně na dusnou a komorní atmosféru, dvojka přidává na akci, střílečkách a osobních soubojích. Pokračování tím pádem ztratilo největší sílu svého předchůdce. Navíc zdejší smrtící pasti jsou už hodně, hodně "over the top" a sám Sběratel tím vyvolá dojem toho nejschopnějšího technického inženýra s darem dokonalé předvídavosti. Hudba a brutalita jsou ok, jenže pouze na nich film nestaví. The Collection je tak pro mě prvním velkým zklamáním hned z kraje letošního roku. Fuckt! ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Jestli váháte, zda se na tuto sbírku mrknout, nabízím jednoduchý recept. Pokud se vám líbilo Saw, určitě to dejte. Sbírka je dynamičtější, bez hluchých míst, akorát oproti Saw mi trochu chybělo nějaké vodítko, jak pochopit vraha. Takže jednu hvězdu uberu, neboť se ráda rýpu v myšlenkách pomatených sadistů a zde mi ta kurva ani xicht neukázala..Přitom v té mumiovské masce se musel šíleně pařit! Ale chápu, potřebovali nás nalákat na trojku. No tak jo, dostali jste mě:) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu Collectora mě zajímalo, protože rozhodně je to velice tajemná postava. Nicméně pokračování trpí všemi známými neduhy druhých dílů. Více mrtvých (v tomto případě mnohem mnohem více mrtvých), kratší stopáž a slabý scénář. Já osobně jsem si moc nepochutnal, zatímco první díl měl vydatnou atmosféru, která byla mnohem stísnější díky rodinnému domu, druhý se odehrává v mnohem větších kulisák a to rozhodně filmu uškodilo. Závěr je pro mě trošku zklamání, protože jsem se již nechtěl s Collectorem setkávat ve 3. díle. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama