Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetci samozrejme vieme, že pod postieľkami malých detí prežívajú príšery. Príšera je pod každou postieľkou, ale ľudia ju obvykle nechávajú na pokoji, a tak sa nič nestane. Avšak malý hlavný hrdina snímku Under the Bed (Pod posteľou) Neil nie je práve pacifistický chlapec, a preto sa rozhodne postaviť sa príšere tvárou v tvár. Nedosiahne však výrazné úspechy a odmenou mu je pobyt v nemocnici. Keď sa vráti domov, čelí hrozivej skutočnosti, že desivá beštia sa ešte stále nachádza pod jeho posteľou a tentokrát si brúsi zuby na jeho mladšieho brata. Súrodenci uzavrú spojenectvo a vyrazia do útoku napriek tomu, že pazúry príšery sú riadne ostré... (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Problémový teenager Neil sa po dvojročnom odlúčení vracia domov k otcovi, nevlastnej mame a mladšiemu bratovi, s ktorým objavil, že v ich dome je príšera, čo sa zvykne ukrývať pod ich posteľou a nikto iný o nej nevie... Takže sa jedna o taký rodinný horor, v ktorom majú deti svoje problémy, svoj svet a keď človek akceptuje tento fakt oddelenia (či už reálneho, alebo len vnemového) detí od dospelých a nesnaží sa v tom nejako hĺbkovo alebo logicky rýpať, dá sa pri tom filme v pohode zabaviť. Natočené je to slušne, herci ujdú, má to atmosféru, po väčšinu času nejednoznačný dej a pomerne svieže finále, teda celkovo taký príjemný nadpriemer. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jestli si tento horůrek pustí někdo, kdo se jako malý bál, a nebo ještě bojí, bubáka pod postelí, tak už asi nepůjde spát nikdy. :D A teď vážně. Jsem příjemně překvapen, jelikož film který je založen na "bubákovi pod postelí" a není vůbec špatný, jsem skoro nečekal. Bonusem jsou sympatičtí bratři, se kterými se člověk nemá problém sžít, a dobrá, od začátku pomalu budovaná, atmosféra. Nemám nějak větší námitky, jelikož jde o příjemnou atmosférickou jednohubku, která neurazí a bubák není z nejhorších. Navíc konec má hezkou myšlenku v tom, že matka své děti ochrání za každých okolností. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Neal se po několika letech vrací z dětského domova zpět k rodině, mladšímu bratrovi Paulliemu, otci a jeho nové manželce. Ale také do domu, kde číhá příšera, která má - jak je Neal přesvědčen - na svědomí život jeho matky. Hned první den se od Paullieho dozví, že příšera v domě stále přebývá. Neal si myslí, že jednou možností jak se příšery zbavit je postavit se jí - a Paullie je ochoten mu pomoci... Na příšery "pod postelí" jsem nikdá nevěřil, přece každý ví, že tyto příšery žijí ve skříních a ne pod postelemi. Pod postelí najdete tak maximálně hejno prachu a zatoulané fusekle. Takže mne paranoia Neala a jeho bratra a vůbec všech ve filmu nechávala naprosto klidnou - a jediného trochu vzrušení jsem si užil při závěrečných titulcích, kdy mne napadla taková trochu nesouvisející myšlenka - "Jak toto všechno ku..a vysvětlí policii, která právě přifrčela - bez toho, aby v psychiatricky-nápravném zařízení všicí nestrávili zbytek životů). A pak snad už jen (mé) drobné podivení, že je to ve velmi krátké době druhý film, kde hraje Peter Holden starostlivého otce, který při péči o svou rodinu obětuje svůj život (ten druhý byl Alien Abduction)... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Atmosfericky zmáknuté NOnóvum, ale pozerateľná vec, v ktorej sa vlastne nedeje nič, ale je to napodiv pohodová lahoda na skrátenie času. A napodiv ani tá umelohmotná creatura Ma neurazila - vyziabnutá 3ka. Podobné snímky sú však už prepotrebvané a použiteľné len na skrátetenie času. Dej šiel do Mc donaldu na .....wc burger ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosférická jednohubka a jeden z těch lepších filmů Stevena C. Millera, který se během posledních dvou let vyhrabal ze začátečnického filmařského dna a dopřává nám již alespoň průměrné, koukatelné kousky. Pořád mám ale pocit, že postavy z jeho filmů existují v nějakém úplně jiném vesméru, protože se občas chovají vážně divně. Za příšeru pod postelí ale přesto opatrný palec nahoru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama