Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné prvnímu dílu. Ale o něco zábavnější, sice je zde méně akce, ale bavilo mě to více než jednička. Ale je zde několik nesmyslných dialogů a scén, např. když se ten chlápek ptá toho slavnýho hráče u hot-dogovýho stánku proč tam stojí a on mu odpoví úplně na něco jiného. Nebo scéna když skáčou z taxíku, hlavní hrdina tam hodí lano přes tu tyč a všichni se na tom laně spustí. Ale dyť to lano tam není zachyceno, tak jak se na něm můžou spustit. Nebo závěr filmu, kdy se Fin epicky doveze na žralokovi z nebe až na zem. Na druhou stranu některé triky se jim povedly, nato, že to má tak nízký rozpočet. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Sakra, to ten týpek s tou mega baseballkou musel chcípnout tak brzo? :'( Ok, teď vážně. Sharknado je sračka, ale asi každý se na to jde koukat jen proto, aby se pobavil. Horor/Thriller/Sci-Fi? Ani náhodou - je to komedie. Myslím, že je rozdíl mezi tím, jestli se vám film nepovede, nebo jestli uděláte Žralokonádo. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba :) žraloci všude kam se podíváš ( v letadle, metru, na stadionu i na schodech v mrakodrapu) , jedna nepochopitená scéna za druhou , hlava sochy svobody co pronásleduje hlanví hrdinky , spomalená scéna s motorovkou , bruska místo ruky no já umíral smíchy . Tohle umí jen borci od Asyla. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • Ve filmu je několik narážek na slavnou komedii Připoutejte se, prosím (1980). V cameo roli pilota se zde objevuje Robert Hays, který pilota ztvárnil rovněž ve snímku Připoutejte se, prosím (1980). Zazní zde také replika "Its getting a little hot", která zazněla v souvislosti s motorem letadla i ve zmíněné komedii. (bubun)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno