Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obrovská búrka nad New Yorkom spôsobila nevídané Sharknádo. Ľudožravé žraloky z oceánu voľne plávajú mestom, pričom ich jedinou potravou sa stáva - človek! Hovorím si len tak pred spaním, pusti si nejakú kok****u, veď aj tak zaspíš. A viete čo? Nemýlil som sa, no zaspať sa mi nepodarilo. Bohužiaľ, túto prejebanú šialenosť som dopozeral dokonca. A je mi ozaj ľúto, že neviem byť tak nad vecou, ako podaktorí užívatelia, ktorí smelo, bez výčitiek svedomia šlahli tomuto skvostu z produkcie Tv Noe 4 ★ ( kiež by som toto raz dokázal! ). Rozmýšľam či má ozaj zmysel opisovať klady a zápory tohto "Eco hororu", ale zrejme postačí keď napíšem, že v hlavnej úlohe hrá Steve z Beverlyho hory č. 902/10 - 20%. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ještě "seriózní horor" nerozeznatelný od čehokoliv od společnosti Asylum, dvojka si už sama sebe uvědomuje jako fenomén sociálních sítí (více cameo rolí, vyšší rozpočet, přiznaný fanservice), tudíž je mnohem zábavnější a sebeuvědomnělejší. I když stále nebezpečně kroužící okolo odpadních vod. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

It´s happening again !!! . Prvý diel bol iba slabý odvar toho čo nám ponúka dvojka. Myslím to smrteľne vážne, táto časť sa nepriživuje na predošlom kultovom diiele, ona búra znova hranice filmového priemyslu. Scenár je tak nadupaný vtipmi a obrovskou sebareflexiou že som sa na tom smial viac ako na hociktorej miliónovej Hollywoodskej snímke. Bol to cieľ tvorcov a vydaril sa na 100%. Všetko tu bolo dokonalé. Je to najlepší céčkový film aký som kedy videl, a hoci si to potrebujem ešte aspoň raz zopakovať aby som vstrebal všetky srandy ktoré tu boli medzi natočené riadkami a pochopiť hlbokú myšlienku ľudskej existencie, už teraz môžem s čistím svedomím vyhlásiť... Holy Sharks to bolo úžasné. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Znáte ten vtip: sejde se v letadla Kelly Osbourne, prsatá blondýnka z Prciček a Steve z Beverly Hills 90210? :D No, tak musím říct, že podruhý už mi to tak veselé nepřipadalo. Ano, pár momentů je skvělých (předpověď počasí, žabák po žraločích hlavách, motorová pila, meč, kladivo... cokoli čím se dá zabít žralok...), ale už mě to tak netáhne jako jednička. Tvůrci už moc dobře vědí, na koho filmem cílí, a to mě nebaví. Nicméně zbaběle přiznávám, že se na tu slíbenou trojku taky mrknu. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Ve filmu si zahrál sám sebe americký fotbalový obránce Michael Anthony Strahan, který hrál 15 let v týmu New York Giants. (Terva)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama