Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychopatický vrah s kukučem modela předvádějícího slipy, rodinný gang dvouciferného IQ a jedna dívenka s neléčeným syndromem z místa předávání Nobelových cen. No One Likes.. Gore efekty čachtavě slušné, leč v celku jsou jen songem nesoustředěného vodního ptáka Kitamury od Čajkovského jezera. Hercům jsem nevěřil ani jeden čin, ani jediné slovo a třeba takový Luke Evans se tak snažil být temně nebezpečný, až byl jasně k popukání. Vidět to na cele doktor Lecter, znuděně požádá zřízence, aby uchopili jeho ruce v předloktí a sarkasticky s nimi zatleskali.. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak od Kitamury se mi líbil Půlnoční vlak a No One Lives rozhodně není o moc rozdílný. Parádně promyšlený film, kde se postavy nechovají jak úplný kreténi a který mě mile překvapil už na začátku, kdy jsem zjistil, že parta mamlasů z buranova je proti vrahovi úplný hovno. Pak se rozjela parádní krvavá jízda až do samotného konce, který také potěšil. Bohužel místy film malinko zvolnil a to v baráku, kdy vrah očuchával okolí a postavy více méně se jen hádali. Ale to je asi tak jediné a rozhodně jsem velmi spokojen. 75% ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Příjemné oddychové krvavé béčko. Nenadchne ani neurazí. No One Lives nabízí přesně to, co se od takovéhoto filmu sluší a patří. Nehraje se na nic víc a v tom co předvádí v rámci možností funguje bez problému. Antihrdina hlavním hrdinou tu zase tak často nebývá, Evans svoji roli emocionálně narušeného psychopata zvládá bez problému a pár krvavých lahůdek vyloženě potěší. Pokud potřebujete u něčeho vypnout, nebo vás jen baví béčková produkce, v případě No One Lives nemůžete sáhnout vedle. [50%] ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Námet je tak krutý a originálny, že sa mi ani nechcelo veriť, že by sa to dalo pokaziť. Psychopatovi a vrahovi v jednej osobe unesú a nakoniec zabijú dievča. Na svedomí to má gang mexických vyvrheľov. Tento vrah ich na oplátku začne loviť a vraždiť pekne po jednom. Toto bola moja mylná predstava ktorú som vyčítal s obsahu až také úderné a romantické exploitation to zase nebolo. V skutočnosti vrah žiadne dievča nemá. Tú ktorú unesú spolu s ním spácha samovraždu. Vrah zabíja úplne nereálne, je to absurdné ale hlavne nelogické. Nesympatické postavy a žiadny vzťah ku charakterom zapríčiní to, že divák ani len nerozozná ktorá je tá dobrá a ktorá je tá zlá strana a bude mu fuk kto zomrie a kto prežije. Jediné na čo som čakal bol koniec. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Krouhnout psychopatickému, sériovému vrahovi jeho dívku není z hlediska zdravotní kondice zrovna to nejlepší ani pro multikulturní gang bezskrupulózních muklů. Může to totiž přinést celou řadu nežádoucích vedlejších účinků, například smrt. Docela povedená, akční exkurze do masokombinátu, i když Lukovi by to spíše slušelo ve výkladní skříni, navlečenému do nejnovějšího krajkového modelu Victoriina sekretu. Místy mi to kapku připadalo, jako by hrál Sheldon Cooper Terminátora. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama